• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Ovulasyon Testi

Poppiri

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
243
132
103
Merhaba arkadaşlarım, fikrinizi almak istiyorum. Son adet tarihi itibariyle bugün 23.günüm. Beklenen adet tarihine ise 3 gün var. Daha önce ovülasyon testi yapmıştım pik gördüm. Ancak tarihini kaydetmemişim. Dün tekrar ovülasyon testi yaptım ve tekrar pik. Testi öylesine yapmıştım sıvı alımım da yüksekti testi akşam saatlerinde yaptım 20.30 gibi. Bugün testi tekrar ettim ve yine pik.Böyle bir durum ile karşılan var mı ? Adet tarihinden 3 gün önce yumurtlama olabilir mi ? Gebeliğin göstergesi midir ? Düşünceleriniz neler ? Hepinize teşekkür ederim. Gebelik testi yapmıyorum daha 3 gün olduğu için.

Eklentiler

• IMG_20210624_191208.jpg
    IMG_20210624_191208.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 473
  • IMG_20210624_191147.jpg
    IMG_20210624_191147.jpg
    138,2 KB · Görüntüleme: 296
  • IMG_20210624_191105.jpg
    IMG_20210624_191105.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 357
Merhaba arkadaşlarım, fikrinizi almak istiyorum. Son adet tarihi itibariyle bugün 23.günüm. Beklenen adet tarihine ise 3 gün var. Daha önce ovülasyon testi yapmıştım pik gördüm. Ancak tarihini kaydetmemişim. Dün tekrar ovülasyon testi yaptım ve tekrar pik. Testi öylesine yapmıştım sıvı alımım da yüksekti testi akşam saatlerinde yaptım 20.30 gibi. Bugün testi tekrar ettim ve yine pik.Böyle bir durum ile karşılan var mı ? Adet tarihinden 3 gün önce yumurtlama olabilir mi ? Gebeliğin göstergesi midir ? Düşünceleriniz neler ? Hepinize teşekkür ederim. Gebelik testi yapmıyorum daha 3 gün olduğu için.
Gebelik olabilir canım test yap bende hamile olduğumu böyle anlamıştım ovulasyon testiyle

Kızlar regle 5 gün kala ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı hamile değil miyim
:) oyle bı genelleme yok. hele adete 5 gun kalmısken . 9. gun benım kanda bıle negatıftı. nasıl ovulasyon pozıtıf versın. 10. gun pozıtıfı aldım:)) ovulasyon da halıyle 11. gun koyulastı.:) yerlesmeyle alakalı tamamen . adet gunu geldıgınde bıle net kopkoyu cızgı almayan arkadaslar var burda gebelık silikti ovulasyon da pembeydı. . hep beraber test karsılastırmıstık gecen sene.

Yaptım silikleşme var 2. Kez yumurtlama gerçekleşmiş oldu ❤️
Kızlar merhaba benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var az önce ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı ve aynı zamanda ayın 12 sinde yani pazartesi günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende o günü değerlendirdim şuanda hafif bulantım ve belim ağrıyor gün içerisinde de kasıklarıma ara ara ağrı giriyor sizce gebelik olabilir mi?
İlk resim adetden 2 gün önce diğeri adet olacağım gündü canım.
? Yorumlarınıza ihtiyacım var 😒

Eklentiler

• IMG_20210715_154250.jpg
    IMG_20210715_154250.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 575
Kızlar merhaba benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var az önce ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı ve aynı zamanda ayın 12 sinde yani pazartesi günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende o günü değerlendirdim şuanda hafif bulantım ve belim ağrıyor gün içerisinde de kasıklarıma ara ara ağrı giriyor sizce gebelik olabilir mi?

? Yorumlarınıza ihtiyacım var 😒
Benimde aynısı tatlım 2 hafta boyunca gün aşırı ilişkiye girdim dün ovu testinde T çizgim aşırı koyudu bugünde koyu benimle belim ve kasıklarım agrıyor ama şiddetli değil tabi hafif midem kazınıyor göğüslerimde iğne batar gibi sancı gelio gidiyor böyle işde

Benimde aynısı tatlım 2 hafta boyunca gün aşırı ilişkiye girdim dün ovu testinde T çizgim aşırı koyudu bugünde koyu benimle belim ve kasıklarım agrıyor ama şiddetli değil tabi hafif midem kazınıyor göğüslerimde iğne batar gibi sancı gelio gidiyor böyle işde
Benim de ikinci günüm gecikmemin 😒

Back