Başka neydi belirtileriniz acabaMerhaba ben biraz kendimi takip etmiştim normalde regl gününe kadar hep akıntım olurdu ama hamile kaldığım ay bir hafta kala akıntım kesilmişti hiç yoktu.
Göğüs hassasiyeti şişlik, kasıklarımda ince ince batmalar ve reglden iki gün önce sol kasığımdan bacağıma vuran ağrı olmuştuBaşka neydi belirtileriniz acaba
Göğüs hassasiyeti ve yumurtlama döneminden beri süren ağrılarım da var kasıklarımda, o da bu aralar biraz hafiflemiş gibi, bu ay da mı olmadı acaba diye modum düşüyorMerhaba ben biraz kendimi takip etmiştim normalde regl gününe kadar hep akıntım olurdu ama hamile kaldığım ay bir hafta kala akıntım kesilmişti hiç yoktu.
1 bucuk yıldır deniyoruz, öncesinde 5 yıl filan istemedik, fiziksel hiç bi sorun yok eşimde de bende de ama olmadı bi türlü, bu ay ikimiz içinde bitkisel takviyeler kullandım, belki onlar işe yaradı mı acaba dedim. tüp bebek yada aşılama denemedik henüzNe zamandır deniyorsunuz
inşallah, siz ne kadar süre denediniz ve süreçler nasıl gelişti birazcık bilgi verebilir misiniz :)Belki de işe yaramıştır :) İnşallah vardırEn kısa zamanda nasip olsun inşallah
Ben 6 7 ay falan denemiştim telefondaki takvimim uygulamasına göre gunlerimi takip ediyordum regl günümde test yapmıştım orda cıktı ama malesef benim ocak ayında 6 haftalıkken düşük oldu. Şimdi yine denemeye devam ediyorum :)inşallah, siz ne kadar süre denediniz ve süreçler nasıl gelişti birazcık bilgi verebilir misiniz :)
İnşallah hayırlısıyla sizede, isteyen herkesede nasip olur, sağlıklı gebelikler ne yaparsan yap devam eder, eğer sağlıksızsa belkide düşmesi daha iyidir diyor doktorlar, öyle düşünmek lazım.Ben 6 7 ay falan denemiştim telefondaki takvimim uygulamasına göre gunlerimi takip ediyordum regl günümde test yapmıştım orda cıktı ama malesef benim ocak ayında 6 haftalıkken düşük oldu. Şimdi yine denemeye devam ediyorum :)
Maalesef değilim, geçen ay regl oldum. Denemeye devam bakalım belki bu ay olur :)Hamilemisinz merak etdim
İnsaAllah olursun. HayırlısıylaMaalesef değilim, geçen ay regl oldum. Denemeye devam bakalım belki bu ay olur :)
Nasıl durumlar, bu ay var mı sizde bir gelişme :)Ben 6 7 ay falan denemiştim telefondaki takvimim uygulamasına göre gunlerimi takip ediyordum regl günümde test yapmıştım orda cıktı ama malesef benim ocak ayında 6 haftalıkken düşük oldu. Şimdi yine denemeye devam ediyorum :)
Malesef canım regl oldum :) Bu ay umutluyum incir kürü falan denemeyi düşünüyorum. Sen neler yapıyorsunNasıl durumlar, bu ay var mı sizde bir gelişme :)
Benim cuma regl günüm, bekliyorum.. C life diye bir macun kullandım 2 aydır, eşimede takviye bişeyler kullandırdım aslında bende bu aydan umutluyum ama dün test yaptım 5 dk bekledim negatifti. Sonra bişeylerle uğraştım, 1 saat falan geçmiştir üstünden atayım diye elime aldığımda silik bi çizgi vardı ama kuruma çizgisiydi büyük ihtimalle galiba bu ay da yokMalesef canım regl oldum :) Bu ay umutluyum incir kürü falan denemeyi düşünüyorum. Sen neler yapıyorsun