regl olmaya başladınız mı

KIZLAR BENDE DAHA REGL OLMADIM....DOGUM YAPALI 2.5 AY OLDU....SİFTAH TAMAMDIR :dance:delikafadulden AMA KORUNMADIM SÜT KORUR DİYE...ABOOOOOOOO HAMİŞ OLMIYIMMM:CüvCüv:
BEN SPİRAL TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM...ÇÜNKÜ HAP İÇEMEYİZ EMZİRİRKEN:bbo:
BU ARADA REGL OLUNCA BİRAZ DAHAMI KİLO GİDİYOR ACABA ŞİŞKİNLİK V.S FALAN..,
CANANCIM AYYY NİYE KACIYON HAYATIM NEREYE KADAR KACICAKSIN ELBET YAKALANACAKSIN
NİSAN CANIM DEDİĞİN GİBİ GERCEKTEN İLK GECE SENDROMU KATILIYORUM SANA......-tatlicadiarzu-

bende olmadım henüz 2 ay oluyor korkma mevzusuna gelince bence bukadar kasmayın kendinizi ne kasarsanız okadar canınız yanar hem korkunun ecele faydası yok arkadaşlar :))

bende 2.ayımdayım regl olmadım...bende beraber olmayı ıstemıyorum..goguslerım sut doluyken kendımı sexi hissedemıyorum artı canım acıyacak zannedıyorum...ufff dogum mogum zor işmiş kızlar

bende iki ay önce doğum yaptım kırkımdan 4-5gün sonra regl oldum ama olurken hiç regl belirtileri olmadı ne ağrı ne sancı oldu

benim bugün tam 53 gün oldu doğum yapalı ve kanamam hala devam ediyor :KK43:((( dr.umu aradım ulaşmadım ptesi tekrar arayayım bakalım beninm durumumda olan yok galiba

yaaa kızlar ben doğum yapalı nerdeyse 3,5 ay olacak hala olmadımmm, tık yok vallahii ama doktorum 6 ay sürebilir demişti

benim bugün tam 53 gün oldu doğum yapalı ve kanamam hala devam ediyor :KK43:((( dr.umu aradım ulaşmadım ptesi tekrar arayayım bakalım beninm durumumda olan yok galiba

bende aynı durumdaydım 40 ım çıktı hala kanama devam ediyordu dr a gittim enfeksiyon kapmışsın dedi ve ilaç verdi vajinanın içine sıkılıyor.
şimdi geçti. ihmal etme git dr a..

ben daha kırkımız çıkmadan 38. gün regl oldum. Regl olunca sütün korumadığını bende
duydum. aman riske atmayın.

ya nasıl oluyoo buu benim kırk gün kanamam oldu

bende olmadım henüz 2 ay oluyor korkma mevzusuna gelince bence bukadar kasmayın kendinizi ne kasarsanız okadar canınız yanar hem korkunun ecele faydası yok arkadaşlar :))

ben kasmadıgım halde kendimi cok acı hissetttim.halada acıyoo senağlama

bende 2.ayımdayım regl olmadım...bende beraber olmayı ıstemıyorum..goguslerım sut doluyken kendımı sexi hissedemıyorum artı canım acıyacak zannedıyorum...ufff dogum mogum zor işmiş kızlar

aynen canım dedigin gibi bende suan kendimi hiç sexsi hissedemiyorum şişkoyum sanki hemde sütlüyüz.hemde catladım kafamçokkarıştı

bir arkadaşımın bebeği 6 aylık oldu o da hala olmadııı
tam 1 sene olmayanı bile duydum ben :sm_confused:

bende ilk hamileligimde bir sene regli olmadim ama sebebi dogum sonrasi dogum kontrol hapi almistim
biraktiktan iki ay sonra falan reglim geldi
özel emzirenelr icin simdi gene almak istiyorum o hapi kullandigim sürece gene reglim gelmicek

kızlar ben oldum dün...hafif bir bel ağrısı oldu..normalde sancılı olurum ben ama çok şükür ilk açılışımız öyle olmadı...çünkü apranax almadan geçmez sancım..süt verince de ilaç alamam..allah acıdı halime sanırım..kızlar benim eltim 8 ay sonra oldu..bir arkadaşım 6 ay sonra..bana da 2.5 ay erken gibi geldi gerçi ...1 senedir iyidik böyle...yumurtlamaya başladık desenize yeniden:))

ben bugün oldum doğumdan 83 gün sonra yani 3 ayı bile tamamlayamadık 2 gündür başım çok ağrrıyordu gergindim de bugün de heryerim ağrıyor belim özellikle

bende doğum yapalı 70 gün oldu akşam regl oldum sanırım sabahta geldi ama o kadar çok değil azar azar geliyo anlamadım gitti

ben hemen oldum ya hiç rahatlayamadan.zaten 1 ay kadar kanamam sürdü 10 gün ara verdi.sonra lekelenme tarzında adet oldum.geçen ay yine oldum hemde çok fazla bir şekilde.ama bu kadarda olmaz ki biraz daha tadını çıkarsaydım

ben de anlamadım bir türlü bu adet mi değil mi yaa

günlük ped kullanıyorum normalde 2 gündür günlük ped varken geliyor hemen normal ped koyuyorum 1 gün boyunca birşey yok diyorum gelmeyecek herhalde başka değiştirip günlük takınca yine geliyor
ama çok az yani regl oldum diyemedim bir türlü

bende doğum yapalı yarın tam 2 ay olacak ama hala regl olmadım ne zaman olurum acaba
bende belirtide yok

bende dogum kontrol hapina basladigim icin hic gelmemesi gerekiyor
emzirene kadar o hapi kullanicam eger doktorum daha sonra bisey demezse 8. ayda baska bi dogum kontrol hapina gecmeyi düsünüyorum

yaaaa ben hala olmadııımmmm 13 ocakta doğum yaptım, 4,5 ay geçti henüz olmadımmmm, ama bir arkadaşım sütün iyi geldiği için olmuyorsun dedi, süt korur meselesi var ya dedi, yumurta çatlayamadığı için adet görmüyorsun dedi, bilmiyorum doğru mu? ama gerçekten de maşallah sütüm çok iyi geliyoorrr, inşallah ondandır, annem de 6. aydan sonragörürsün merak etme diyor ayol adet görmeyince de kendimi kadın gibi hissedemiyorum yaaaaa

X