regl olmaya başladınız mı

dilekdoruk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
151
0
45
kızlar merhaba, ben doğum yapalı 2 ay oldu ve emziriyorum.10 gündür regl olacak gibiyim sanki, bütün belirtiler var ama olmuyorum bir türlü.Siz regl olmaya başladınız mı merak ettim.

yok canım bende olmadım hala.2 ay oldu bende dogum yapalı.dedigin gibi regl belirtileri var agrım oluyor ara ara ama gelen giden yok:sm_confused:
amaann olmasın yaw iyi bölee:nazar:

ne güzel bi konu acmissin canim :)))

ben dogumdan sonra iki hafta losakanamasi gördüm sonra hic gelmedi bisey 40. ciktiginda doktora gittim ogün bir damla bisey geldi daha hayla bisey yok

ben de 2 hafta kadar önce regl oldum diye düşündüm ama şöyle bir oldum da diyemedim
garip bişeydi
bakalım 1-2 haftaya kadar tekrar aynısını yaşarsam demek ki yeni tarz reglim böyle olacak diyeceğim herhalde

kızlar bu konu çok iyi olmuş. Bende kırkım çıktıktan 3 sonra regli oldum 15 gün sordu. Bebeğimi de emziriyorum. Bir türlü doktora gidemedim ama çokta korktum. Annemde dikkat et hamile kalman mümkün diyede korkutuyor. valla.

kızlar merhaba, ben doğum yapalı 2 ay oldu ve emziriyorum.10 gündür regl olacak gibiyim sanki, bütün belirtiler var ama olmuyorum bir türlü.Siz regl olmaya başladınız mı merak ettim.
bende dogum yapalı 2 ay oldu dun kahverengı leke geldı bıraz bugun cogaldı sanırım bende regl oldum......

benim kırkım çıktı, 42. gün hemen adet görmeye başladım. böyle olunca süt korumuyo diyolar, acaba var mı böyle bişi?

Benimde 40 ım çıktı 1 hafta sonra regl oldum, böyle olunca süt korumuyormuymuş

bende doğum yapalı 2,5 ay oldu 15 gün önce sütüm tamamen kesildi ve arkasından hemen regl oldum.kızlar süt koruması olayı tamamen risk ve sakın korunmadan ilişkiye girmeyin daha birini büyütmeden ikinciyi kucağınıza alırsınız mazallah:)

bende bu konuyu merak ediyordum iyi olmuş açtıgınız. dogum yapalı 2 ay oldu bende daha olmadım.
ASıYE haklı arkadaşlar aman dikkat edin sakın güvenmeyin zaten emzirdiğimiz için regl olmuyoruz.

ben daha kırkımız çıkmadan 38. gün regl oldum. Regl olunca sütün korumadığını bende
duydum. aman riske atmayın.

kızlar bu konu çok iyi olmuş. Bende kırkım çıktıktan 3 sonra regli oldum 15 gün sordu. Bebeğimi de emziriyorum. Bir türlü doktora gidemedim ama çokta korktum. Annemde dikkat et hamile kalman mümkün diyede korkutuyor. valla.

dilekcim aynen yaa bende ondan cok korkuyorum inanilmaz korkuyorum hemde ...
benim 40 im cok tan cikti ama daha korunma hapi alamadigim icin iliskiyede girmedik esimle erteleyip duruyorum
simdi bahane olarak dis etimin gecmesini bekliyorum gerisi allah kerim :a015:

ayy kızlar ben yanlışlıkla hamıle kalmaktan cok korkuyorum. çok sukur evladımı aldım kucagıma ama hamılelık cok zordu. ıkıncı ıçın çok erkendelikafadulden

bende hala regl olmadım bugün 56. günümüz bizde tık yok daha o yüzden hamile olamam:)
çok korkuyorummmmmmsenağlama

bende doğum yapalı 2 ay oldu regl olmadım süt koruması olmaz kızlar korunmadan sakın ilişkiye girmeyin

bende hala regl olmadım bugün 56. günümüz bizde tık yok daha o yüzden hamile olamam:)
çok korkuyorummmmmmsenağlama

delikafadulden bendeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3
devamli bahane buluyorum esim yanasiyor ben gene buluyorum biseyler
ama nereye kadar sürücek bu bahaneler fisfisfis

senin bahanen kalmazsa ben senin icinde bahane uydururum arkadasim :teselli: kaydirigubbakcemile3 benimde bahanem kalmazsa sana sorarim artik :a015:

delikafadulden bendeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3
devamli bahane buluyorum esim yanasiyor ben gene buluyorum biseyler
ama nereye kadar sürücek bu bahaneler fisfisfis

senin bahanen kalmazsa ben senin icinde bahane uydururum arkadasim :teselli: kaydirigubbakcemile3 benimde bahanem kalmazsa sana sorarim artik :a015:

ohoo canan bahaneden bol ne var zaten sağolsun oğluş hissediyo galiba mıkırdanıyodelikafadulden

Selam kızlar,
Doğum yapalı 2,5 ay oldu.Tam iki ay olduğunda regl oldum.Hatta bir gün önce kontrolüm vardı.Doktor her an regl olabilirsin.Korunma yöntemi uygulamaya başla demişti.Ertesi gün regl oldum.

ohoo canan bahaneden bol ne var zaten sağolsun oğluş hissediyo galiba mıkırdanıyodelikafadulden

:dance: :dance: :dance:
bugün esime korkmadigimi söledim aman söylemez olaydimm :eek:klava:
niyetlenmis bu aksami bekle dedi bana :1shok: ben bebegi emziriyordum esimi görünce ben hemen uyuma numarasi yaptim ama fark etti numara yaptigimi laelaelaelaelae
ama sonra gercektende uyuyakalmisim hihoyyyt :hooray: bi uyandim kocis arkadaslariyla oyun oynuyor yuppiiiiiiiiiiiiiiiii zafer benimmmm :hooray: :enbuyukkk:
bugünüde atlattik yarina Allah kerim delikafadulden delikafadulden

selam arkadaşlar bende doğum yapalı 2 ay oldu ve regl olmadım ve akıntı gibi bişide olmuyo afedersiniz açık oluyorum şeffaf akıntı oluyodu ya ondan da olmuyo sizinde öylemi acaba daha ilişkide yaşamadık ben çok korkuyorum ilk gece sendromu yaşıyorum sanki napıcam bilmem

X