- 22 Eylül 2008
- 151
- 0
- 45
- Konu Sahibi dilekdoruk
kızlar merhaba, ben doğum yapalı 2 ay oldu ve emziriyorum.10 gündür regl olacak gibiyim sanki, bütün belirtiler var ama olmuyorum bir türlü.Siz regl olmaya başladınız mı merak ettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende dogum yapalı 2 ay oldu dun kahverengı leke geldı bıraz bugun cogaldı sanırım bende regl oldum......kızlar merhaba, ben doğum yapalı 2 ay oldu ve emziriyorum.10 gündür regl olacak gibiyim sanki, bütün belirtiler var ama olmuyorum bir türlü.Siz regl olmaya başladınız mı merak ettim.
kızlar bu konu çok iyi olmuş. Bende kırkım çıktıktan 3 sonra regli oldum 15 gün sordu. Bebeğimi de emziriyorum. Bir türlü doktora gidemedim ama çokta korktum. Annemde dikkat et hamile kalman mümkün diyede korkutuyor. valla.
bende hala regl olmadım bugün 56. günümüz bizde tık yok daha o yüzden hamile olamam:)
çok korkuyorummmmmmsenağlama
delikafadulden bendeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3
devamli bahane buluyorum esim yanasiyor ben gene buluyorum biseyler
ama nereye kadar sürücek bu bahaneler fisfisfis
senin bahanen kalmazsa ben senin icinde bahane uydururum arkadasim :teselli: kaydirigubbakcemile3 benimde bahanem kalmazsa sana sorarim artik :a015:
ohoo canan bahaneden bol ne var zaten sağolsun oğluş hissediyo galiba mıkırdanıyodelikafadulden