Gebeliğe Hazırlık Regl olmasın bebeğimiz olsun , bekleyenler :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zeplin88

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
756
724
303
Benim gibi ovalüasyonla takip yapan yada tüp bebek sürecinde olan yada aşılama yapanlar . Yaşım 40 amh 0,20 ama yine de düzenli adet ve yumurtalarla inanıyorum bir ay bende bu sevinci yaşayacağıma. Hadi gelin birlikte bu ay adet olmamayı bekleyelim

6 gün var adet olmamayı bekliyorum beklemek çok zor (herhangin bir test uygulama vs yapmadım)

benimde 8 gün var cok zorlanıyorum beklerken test yapsam da çıkmaz zaten döngüm 24-26 günde bir geçen hafta çatlama günümdü inşallah hamileyizdir.

Selam balım yaş 39 hiç gebelik geçirmedim 2 senedir deniyorum , haydi bismillah

sende bendensin ben daha 2 aydır deniyorum hiç gebeliğim olmadı yeni evliyim cok istiyorum gerçekten sen ne zamandır istiyordun

belirtiniz var mı ? benim ovalüasyondan sonraki 7.günüm kasık ağrım var ama üşüttüm mü yoksa bbebek mi yoksa cok yumurta kalite arttırıcı kür kullandım yan etki mi yaptı billmiyorum

Ben şuan müsait değilim ama temizlenince ovulasyon ile takip edip bekliyorum bebeğimi inşaAllahh bende 29 yaşındayım iki kimyasal yaşadım sonra ilaçlarla bi oğlum var üç buçuk yaşında ağustos ayında da dış gebelik yaşadım iki ay önce de rahim filmi çekildim sol tüp kapalı sağ açık inşaAllah tek tüp ile şansım iyi gider de olur

İnşallah en kısa sürede olacaksın :) öyle güzel düşünelim :)

İnşallah en kısa sürede olacaksın :) öyle güzel düşünelim :)
İnşaAllah çok istiyorum lakin geçen ay yumurtlama görmedim ona da biraz takıldım doktorum da vitamin ilacı vermişti yumurta gelişsin diye inşaAllah etki eder de bu ay görürüm hem de sağdan olur inşaAllah yumurtlama da

Göğüs ağrısı ve kaşık ağrısı ama sadece akşamları gelen kaşık ağrısıyla bekliyorum yaş 24 1,5 yıllık evli ve deneme adetler düzenli klomen kullanıldı bu ay çatlatma olmadı bekliyorum bat 9 Mart

Hangi vitamin kullandım canım

Bat yarındı 1 gün önceden geldi bugün regl oldum. Sabah Test yapacaktım ona bile fırsatım olmadı

vucutta oyun oynuyor bizimle bazen ben daha yeni yeni deniyorum ikinci ay ama yaş icabı geciktirme lüksüm yok. 15 mart bat geri sayım yapıyorum gelebelik testi en erken ne zaman gösterir döngüm kısa olduğu için erken gebelik olmaz gibi bende

Bir hafta var adetime ama yaptım yine de erken gebelik testi yaptım çünkü adet gibi belirtiler ve batmalar var ama psikolojik belki bilemedim

Kızlar geldim klomen kullanmıştım adetlerim düzenliydi 2 gündür gecikmem var göğüs ağrım fazla adetten 1 gün önce yani 3 gün önce kaset test yaptım negatifti size sorum neden gecikiyorum kist olsa kasık ağrım olmazmıydı neden göğüs anlamadım

Korkuyorum kızlar ya bidaha düzenli olamam diye başına gelen varmı kasık yerine göğüs ağrım var

yaş 24 neden olmayasın bi daha düzenli adet olursun . benim kasık ağrım cok, ama fazla vitamin kullandım ondan mı bilmiyorum adet cumartesi günü.
senin , göğüs ağrısı evet belirtidir kan versen en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…