- 9 Ağustos 2022
- 238
- 40
- 28
- Konu Sahibi Eylueylul1148
-
Yok hayır ilişkim olmadı hiç geçen ay da zaten adet oldum havalar falan da çok sıcak belki o yüzden gecikiyordur ama siz ilaç içip olamadıysanız bir tekrar doktora görününBende sizinle aynı durumdayım adetim 2 hafta gecikti adet sökücü içtim ilaç biteli 3 gün oldu ama yine olamadım tatile gidicem bende gitmeden olmak istiyorum ama zor gibi görünüyor siz evliyseniz test yapabilirsiniz. Belki hamilelik olabilir.
Biraz daha olmazsam doktora görüncem ama inşallah gerek kalmazYok hayır ilişkim olmadı hiç geçen ay da zaten adet oldum havalar falan da çok sıcak belki o yüzden gecikiyordur ama siz ilaç içip olamadıysanız bir tekrar doktora görünün
İnşallah ikimiz de bir an önce oluruz ben kekik içiçemBiraz daha olmazsam doktora görüncem ama inşallah gerek kalmaz
İnşallah oluruz. kekikde içtim ben o da kar ermedi. Ama yine içsemmi diye düşünüyorum.İnşallah ikimiz de bir an önce oluruz ben kekik içiçem
İsterseniz biraz bekleyin tarlusal söktürür de hamile olmadığınıza eminsiniz değil miİnşallah oluruz. kekikde içtim ben o da kar ermedi. Ama yine içsemmi diye düşünüyorum.
Evet 3 farklı günde test yaptım negatif çıktı zaten belirtimde yoktu şimdi tatile çıkıcam nasıl olacak bilemedimİsterseniz biraz bekleyin tarlusal söktürür de hamile olmadığınıza eminsiniz değil mi
En iyisi bir doktora görünün allqh korusun kist falan varsaEvet 3 farklı günde test yaptım negatif çıktı zaten belirtimde yoktu şimdi tatile çıkıcam nasıl olacak bilemedim
Haklısınız en mantıklısı doktora görünmek stresten mahvoldum.En iyisi bir doktora görünün allqh korusun kist falan varsa
Stresin sebebi yoksa ne yapacağızStres çok etkiliyor canım. Normalde 20 günde olan ben depremde neredeyse 40 gün adet olamadım. Sebebini ortadan kaldırman lazım.
Aslında stresim yoktu adet gecikince neden olamıyorum diye stres olmaya başladımStres çok etkiliyor canım. Normalde 20 günde olan ben depremde neredeyse 40 gün adet olamadım. Sebebini ortadan kaldırman lazım.
Ay çok kötü bir his. Hiçbir şey olmadığı halde acaba hamile miyim demiştimAslında stresim yoktu adet gecikince neden olamıyorum diye stres olmaya başladım
Ay aynı ben şu an onu düşünüyorum son adetten sonra ilişki olmamasına rağmenAy çok kötü bir his. Hiçbir şey olmadığı halde acaba hamile miyim demiştim
Ay çok teşekkür ederim deneyeceğim hayat antidepresanla geçmiyoAnkisiyeteyi atlatmış biri olarak İzzet Güllüyü öneriyorum canım. YouTubede videoları var. Sürekli dinlemen lazım ama. O düşünceleri kendine kabullendirmen için telkin yani sureklilik önemli. Ben bu şekilde kurtuldum. Nadiren cereyan ediyor.
Sıkılmadan izle canım. Kulak ver söylediklerine. Ben bazı günler ağlayarak izliyordum. Hayat öyle ki çekilmez hale gelmişti. İzzet hocadan Allah razı olsun. Kliniğiniğini gizliyor. Yoksa elini öpmeye gidecektim.Ay çok teşekkür ederim deneyeceğim hayat antidepresanla geçmiyo
Bende östrojen düşüklüğü vardı estroferm kullandım adet tarihinden 1 hafta önce bırakmama rağmen adet olamıyorumAy çok kötü bir his. Hiçbir şey olmadığı halde acaba hamile miyim demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?