• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl olmak için ne yapmalıyım?

kızlar sorun çözülmüş ama dün akşam ben de burayı okurken dediklerinizi yapayım dedim. çünkü cuma tatile gidicem kesin olmam gerekiyordu son gün pazardı yani. dün gece (cumartesi) burayı okurken baktım kekik suyu önerilmiş. çay gibi yaptım bir kaşık kekikle. biraz acı ama dayanılmaz bişi değil. pazar öğlen de oldum. harika oldu bu kekik suyu söktürmek için.

kızlar sorun çözülmüş ama dün akşam ben de burayı okurken dediklerinizi yapayım dedim. çünkü cuma tatile gidicem kesin olmam gerekiyordu son gün pazardı yani. dün gece (cumartesi) burayı okurken baktım kekik suyu önerilmiş. çay gibi yaptım bir kaşık kekikle. biraz acı ama dayanılmaz bişi değil. pazar öğlen de oldum. harika oldu bu kekik suyu söktürmek için.
Hayırlı olsun canım bende işe yaramamıştı her bünyede işe yaramıyor demek ki

Hayırlı olsun canım bende işe yaramamıştı her bünyede işe yaramıyor demek ki
aa canm ben senin de kekik suyu işine yaradı sanmıştım.
bi de ben de çok az regl oldum kanamam çok az oldu ondan kekik suyuna yormuştum :)

Ne yaptıysam olamadım ya :olamaz: Tam 1 hafta geçti, gebelik olmadığına eminim 1 haftalık gecikmeyle beta değerim <0.5:super: Kadın doğuma gittim herhangi bir sorunum da yok. Bu ay benim için stresliyim ondan olabilir. Tarlusal kullandım bugün bitti. Ne zaman olucam ben ya :KK43:
Civan perçemi içmeyi denedin mi 2 günde söküyo bende önceden çok bu sorunla karşılaşıyordum.

Back