- 11 Temmuz 2018
- 67
- 29
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama canım benim son ilişkimin üzerinden 25 gün geçti. Doktora söyledim geç döllenme olsa bile çıkarmışBazen geç belli oluyor gebelikler. Sizi strese de sokmak istemem ama ihtimal hala var bence.
Yine de stresten olduğuna eminseniz o stresi üstünüzden atıp rahatlamaya bakın.
Tarlusal kullandım acaba çok ağır gelir miSoğan kürü söktürüyor adeti . 2-3 günde etki ediyor
Ne biliyim ya, hiç belirti yoktarlusal bittikten birkaç gün sonra oluyor az bekle acelen ne
O zaman bekleyin daha önce gecikme gibi problemler yaşamadığım için tarlusal falan da kullanmadığım için ne zaman adet görürsünüz bilemem. Bir arkadaş tarlusaldan birkaç gün sonra geldiğini söylemiş.Ama canım benim son ilişkimin üzerinden 25 gün geçti. Doktora söyledim geç döllenme olsa bile çıkarmış
Bende bir defa böyle sebepsiz bir gecikme yaşadım tarlusal kullandım hiç etki etmedi. Soğan kürü tüm rahimi temizliyor ve inceltip rahim duvarının yıkılmasını sağlıyor ve akabinde regl başlıyor . Kist miyom ve polip için kullanmıştım faydasını gördüm Saraçoğlu kürleri bence işe yarıyorTarlusal kullandım acaba çok ağır gelir mi
Tarlusalla regl görememiş miydinizBende bir defa böyle sebepsiz bir gecikme yaşadım tarlusal kullandım hiç etki etmedi. Soğan kürü tüm rahimi temizliyor ve inceltip rahim duvarının yıkılmasını sağlıyor ve akabinde regl başlıyor . Kist miyom ve polip için kullanmıştım faydasını gördüm Saraçoğlu kürleri bence işe yarıyor
Soğan kürü söktürüyor adeti . 2-3 günde etki ediyor
Test yaptırmadın mı canımBen de tam tersi oldu galiba bu ay soğan kuru yapmıştım ve 2 gün gecikti adetim ins hamile değilimdir ben pco için yapmistim
Yok yapmadım canım ama doğum kontrol hapı kullanıyorum olmaz değil miTest yaptırmadın mı canım
O haplar gecikme yapıyor bildiğim kadarıyla, ama eğer istenmeyen bir gebelik durumu varsa erkenden öğrenmek en iyisi. Bak benim 8 gün geçti bugün de negatif gördüm ve rahatladım en iyisi bir test yaptırYok yapmadım canım ama doğum kontrol hapı kullanıyorum olmaz değil mi
Ben bir gün içtim bıraktım tadına dayanamadım Dün tarlusal bitti bugün beklemedeyimKekik suyu tavsiye edebilirim olmadigim zaman bende iciyorum iki gune kadar getiriyor
Çocuk isteğim 0 umarım değilimdir yarın da gelmezse yapacagimO haplar gecikme yapıyor bildiğim kadarıyla, ama eğer istenmeyen bir gebelik durumu varsa erkenden öğrenmek en iyisi. Bak benim 8 gün geçti bugün de negatif gördüm ve rahatladım en iyisi bir test yaptır
İdrar testini yapma ama en iyisi kanÇocuk isteğim 0 umarım değilimdir yarın da gelmezse yapacagim