• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl olmak için ne yapmalıyım?

Defnexxx

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
67
29
8
Ne yaptıysam olamadım ya :olamaz: Tam 1 hafta geçti, gebelik olmadığına eminim 1 haftalık gecikmeyle beta değerim <0.5:super: Kadın doğuma gittim herhangi bir sorunum da yok. Bu ay benim için stresliyim ondan olabilir. Tarlusal kullandım bugün bitti. Ne zaman olucam ben ya :KK43:

tarlusal bittikten birkaç gün sonra oluyor az bekle acelen ne

Bazen geç belli oluyor gebelikler. Sizi strese de sokmak istemem ama ihtimal hala var bence.
Yine de stresten olduğuna eminseniz o stresi üstünüzden atıp rahatlamaya bakın.

Bazen geç belli oluyor gebelikler. Sizi strese de sokmak istemem ama ihtimal hala var bence.
Yine de stresten olduğuna eminseniz o stresi üstünüzden atıp rahatlamaya bakın.
Ama canım benim son ilişkimin üzerinden 25 gün geçti. Doktora söyledim geç döllenme olsa bile çıkarmış

Ama canım benim son ilişkimin üzerinden 25 gün geçti. Doktora söyledim geç döllenme olsa bile çıkarmış
O zaman bekleyin daha önce gecikme gibi problemler yaşamadığım için tarlusal falan da kullanmadığım için ne zaman adet görürsünüz bilemem. Bir arkadaş tarlusaldan birkaç gün sonra geldiğini söylemiş.

Tarlusal kullandım acaba çok ağır gelir mi
Bende bir defa böyle sebepsiz bir gecikme yaşadım tarlusal kullandım hiç etki etmedi. Soğan kürü tüm rahimi temizliyor ve inceltip rahim duvarının yıkılmasını sağlıyor ve akabinde regl başlıyor . Kist miyom ve polip için kullanmıştım faydasını gördüm Saraçoğlu kürleri bence işe yarıyor

tarlusal kullandıktan sonra bir hafta 10 gün içinde olursun demişti doktor bana bekle bence

Bende bir defa böyle sebepsiz bir gecikme yaşadım tarlusal kullandım hiç etki etmedi. Soğan kürü tüm rahimi temizliyor ve inceltip rahim duvarının yıkılmasını sağlıyor ve akabinde regl başlıyor . Kist miyom ve polip için kullanmıştım faydasını gördüm Saraçoğlu kürleri bence işe yarıyor
Tarlusalla regl görememiş miydiniz

Ben de tam tersi oldu galiba bu ay soğan kuru yapmıştım ve 2 gün gecikti adetim ins hamile değilimdir ben pco için yapmistim
Soğan kürü söktürüyor adeti . 2-3 günde etki ediyor

Yok yapmadım canım ama doğum kontrol hapı kullanıyorum olmaz değil mi
O haplar gecikme yapıyor bildiğim kadarıyla, ama eğer istenmeyen bir gebelik durumu varsa erkenden öğrenmek en iyisi. Bak benim 8 gün geçti bugün de negatif gördüm ve rahatladım en iyisi bir test yaptır

O haplar gecikme yapıyor bildiğim kadarıyla, ama eğer istenmeyen bir gebelik durumu varsa erkenden öğrenmek en iyisi. Bak benim 8 gün geçti bugün de negatif gördüm ve rahatladım en iyisi bir test yaptır
Çocuk isteğim 0 umarım değilimdir yarın da gelmezse yapacagim

Back