regl oldum yine de hamile olablr miyim????

moralini bozma, test yapmadan öğrenemezsin. belirtilerin fazlasyla uyumlu eğer pisikolojik değilse. idrar testi yap. neg çıkarsa bekle 3-4 gün sonra tekrar yap

idrar testinde ilişkiden sonra 14-22 gün sonrasında
kan testinde ise 8-14 gün sonrası sonucu alırsın. umarım istediğin gibidir sonucun..

tesekkrler yapcam test

Yoo piskolojik digil agrilar cok siddetli. Cok tsk ederim insallah allah isteyen herkese nasip etsin

amin canim tum isteyenlere banada nasip eder insallahhhh😀😀😀

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adetten bir hafta öncesi doğurkanlık döneminin tamamen dışında kalıyo
hadi kaldın diyelim adet görmezsin. üstüne görme dedikleri şey hafif akıntı şeklinde kanama olmasıdır. foşur foşur kan gelmez

yok ben onun adet oldgundan emindim zaten. ama cok duzensiz benm hani su yumurtlama doneminden korkuyordum. sagolun onu da aciklamssnz

Yaptinmi acaba merak ettim

Son düzenleme:
hala yapamadm canm yarn yapacam buyuk ihtimal. nisanlim alip getirecek onu beklyorum. ama doktoru aradim . sacmalama oyle hamile mi kalinir dedi dalgagecti az biraz benle

Tatlim bence cok cok dusuk bi ihtimal.neden diye sorarsan hamile kalmak kolay degil aylardir ugrasiyoruz halen hamile degilim .bence sen idrar yollarini usuttun ya da cok su iciyon .gebeligin ilk gunlerinde belirti yok aslinda stres yaptigin icin sana oyle geliyor

hamileyimmmmmm yok boyle bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin😀😀😀😀😀

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…