- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
- 373
Meraba .. ben 3aylik evliyim.ben 15 20 gun kadardir kendimde bazi degisiklikler hiss etmeye basladim.mide bulantisi bas donmesi idrara gitmemde de cokda olmasa artis oldu.oncelerinde cook tatli yerken tatliyi aklima bile getitemez oldum. Agzimda tatsizlik ve kuruluk. goguslerimdr buyume ve ucunda renk degisikliyi son1haftadir bel agrilari hemde karnimin asagi kisminda agrilar qazlanma.midemde siskinlik hiss ediyorum.daha aklima gelmiyen bicok belirti.kesinlikle hamile oldugumu dusunuyordum.ama dun sabah tualete kalltigimda 1damla kan gordum.ama akintinin icindeydi.daha sonrasinda aksama dogru bu kan artdi ama adet gibi digil onda daha cok oluyo ama damla da digil.kafami karistiram bu ayin 14adet gunumdu ben hem gecikirim.acaba adetmi oldum .yoksa hamilelikle bagli kanamami bilemedim.onternette yerlesme kanamasi diye bisey okudum.kafam cok karisti.testte yapamiyorum.gecen ay yaptim negativ cikti oyle gorunce moralim bozuluyo.emin olup oyle yapmak istiyorum.yardimci olursaniz cok sevinirim
ilişkinin üstünden 4 gün sonra regl olduysan hamile değilsindir. o da üstüne görme değildir.
1) üstüne görme denilen olay 10-14 gün sonra olur ilişkiden.( seninki 4 gün sonra. 4 günde nereye yerleşecek hemen kanama olacak vs.)
2) yumurtlama günü diye bir şey var. geç yumurtlamış bile olsan 4 gün sonra regl görmezsin. 14 gün sonra görürsün. kısaca tarihsel hesaplama ile mümkün değil..
zaten tam bir ilişki değilse sürtünme vs diye tahmin ediyorum onlarda da döllenme olasılığı 10.000/1 şeklinde oluyor.
yinede dikkat et bir dahaki sefere, içine sinmiyorsa yinede test yaparak sonucu öğreneilirsin.
test yaptin mi canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yoo piskolojik digil agrilar cok siddetli. Cok tsk ederim insallah allah isteyen herkese nasip etsinmoralini bozma, test yapmadan öğrenemezsin. belirtilerin fazlasyla uyumlu eğer pisikolojik değilse. idrar testi yap. neg çıkarsa bekle 3-4 gün sonra tekrar yap
idrar testinde ilişkiden sonra 14-22 gün sonrasında
kan testinde ise 8-14 gün sonrası sonucu alırsın. umarım istediğin gibidir sonucun..
adetten bir hafta öncesi doğurkanlık döneminin tamamen dışında kalıyo
hadi kaldın diyelim adet görmezsin. üstüne görme dedikleri şey hafif akıntı şeklinde kanama olmasıdır. foşur foşur kan gelmez
amin canim tum isteyenlere banada nasip eder insallahhhh😀😀😀
yok ben onun adet oldgundan emindim zaten. ama cok duzensiz benm hani su yumurtlama doneminden korkuyordum. sagolun onu da aciklamssnz
rica ederim
hamile kalmak kolay değil ben 5 aydır uğraşıyorum korkma
hala yapamadm canmcanim naptin sonuc ne
test yaptin mi canim
hala yapamadm canmyarn yapacam buyuk ihtimal. nisanlim alip getirecek onu beklyorum. ama doktoru aradim . sacmalama oyle hamile mi kalinir dedi dalgagecti az biraz benle
Tatlim bence cok cok dusuk bi ihtimal.neden diye sorarsan hamile kalmak kolay degil aylardir ugrasiyoruz halen hamile degilim .bence sen idrar yollarini usuttun ya da cok su iciyon .gebeligin ilk gunlerinde belirti yok aslinda stres yaptigin icin sana oyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?