Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim bizimde 5 yil bitti bi dusuk oldu gerisi gelmedi yeni ameliyat oldum bu ayda bekliyoruz bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet oyle oldu allahtan umut kesilmez bizde bekliyoruz bu ay catla ignesi oldum olali 5 gun oldu doktor adetin birvgun bile gecse test yap gel dedi bakalim bende 2 mayisi bekliyorum lutfen bua et bana
Selam arkadaşlar uyku tutmadı galiba :))
benim uyku geldi gibi bi deneyim belki uyurum canim sonucu yaz yarin olurmu merakta koyma beni catlarim burda
bana uyku haram canm
Hayırdır neden öyle dıyorsun :)
okumadniz galiba konuyu
Hayır okumadım cnm ne oldu kı ?
nisanlimla tam bi iliski yasamadik. surtunme yoluyla sevstik. prezrvatf patladi tam bosalacakken. o tuttm hic sivi gelmedi dedi zaten 4 gun snra da normal adetimi oldm. ama smdi cok sik idrara ckyorm. gecen ay 21 inde adet olmustum daha var yani olmama. ama bu tuvalet olayi delirtecek bni
Sık ıdrar gıtmek belırtı degıl bence, ama adetın herzamankı gibi normal mi
evet cok normaldi. tam tarihiydi ztn ve gayet agrili gecti her ay oldugu gibi 7 gun surdu
O zaman korkma hamıle degılsın sanmam :) çünkü üstüne adet görsen 7 gün sürmez bırde az kanama olması lazım ...
Cnm hadı hayırlın geceler sama kafanı da takma
ilişkinin üstünden 4 gün sonra regl olduysan hamile değilsindir. o da üstüne görme değildir.lutfen bilen varsa cvp versin kafayi yemek uzereyim. nisanlimla tam bi iliski bile yasamadik 4 gun snra nrmal adetimi oldum. 21 martta yani oldumm ama suan cok sık idrara ckiyorum. bu belirti olablr miiiiii . yardimlariniZi beklyorm