- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
- 373
Meraba .. ben 3aylik evliyim.ben 15 20 gun kadardir kendimde bazi degisiklikler hiss etmeye basladim.mide bulantisi bas donmesi idrara gitmemde de cokda olmasa artis oldu.oncelerinde cook tatli yerken tatliyi aklima bile getitemez oldum. Agzimda tatsizlik ve kuruluk. goguslerimdr buyume ve ucunda renk degisikliyi son1haftadir bel agrilari hemde karnimin asagi kisminda agrilar qazlanma.midemde siskinlik hiss ediyorum.daha aklima gelmiyen bicok belirti.kesinlikle hamile oldugumu dusunuyordum.ama dun sabah tualete kalltigimda 1damla kan gordum.ama akintinin icindeydi.daha sonrasinda aksama dogru bu kan artdi ama adet gibi digil onda daha cok oluyo ama damla da digil.kafami karistiram bu ayin 14adet gunumdu ben hem gecikirim.acaba adetmi oldum .yoksa hamilelikle bagli kanamami bilemedim.onternette yerlesme kanamasi diye bisey okudum.kafam cok karisti.testte yapamiyorum.gecen ay yaptim negativ cikti oyle gorunce moralim bozuluyo.emin olup oyle yapmak istiyorum.yardimci olursaniz cok sevinirim
moralini bozma, test yapmadan öğrenemezsin. belirtilerin fazlasyla uyumlu eğer pisikolojik değilse. idrar testi yap. neg çıkarsa bekle 3-4 gün sonra tekrar yap
idrar testinde ilişkiden sonra 14-22 gün sonrasında
kan testinde ise 8-14 gün sonrası sonucu alırsın. umarım istediğin gibidir sonucun..