regl oldum yine de hamile olablr miyim????

evet canim bizimde 5 yil bitti bi dusuk oldu gerisi gelmedi yeni ameliyat oldum bu ayda bekliyoruz bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet oyle oldu allahtan umut kesilmez bizde bekliyoruz bu ay catla ignesi oldum olali 5 gun oldu doktor adetin birvgun bile gecse test yap gel dedi bakalim bende 2 mayisi bekliyorum lutfen bua et bana

merak etmeyin edecegim. allahin izniyle bebisiniz olacak. sonucu da mutlaka paylasin bizmle

benim uyku geldi gibi bi deneyim belki uyurum canim sonucu yaz yarin olurmu merakta koyma beni catlarim burda

tamam canim mutlaka yazarim bende oyle guzel bir haber yazilmazmi hicc 😁😁😁

iyi geceler canim sende korkma sana daha cok var once bizler sonra sen 😄😄

Hayır okumadım cnm ne oldu kı ?

nisanlimla tam bi iliski yasamadik. surtunme yoluyla sevstik. prezrvatf patladi tam bosalacakken. o tuttm hic sivi gelmedi dedi zaten 4 gun snra da normal adetimi oldm. ama smdi cok sik idrara ckyorm. gecen ay 21 inde adet olmustum daha var yani olmama. ama bu tuvalet olayi delirtecek bni

Sık ıdrar gıtmek belırtı degıl bence, ama adetın herzamankı gibi normal mi

Meraba .. ben 3aylik evliyim.ben 15 20 gun kadardir kendimde bazi degisiklikler hiss etmeye basladim.mide bulantisi bas donmesi idrara gitmemde de cokda olmasa artis oldu.oncelerinde cook tatli yerken tatliyi aklima bile getitemez oldum. Agzimda tatsizlik ve kuruluk. goguslerimdr buyume ve ucunda renk degisikliyi son1haftadir bel agrilari hemde karnimin asagi kisminda agrilar qazlanma.midemde siskinlik hiss ediyorum.daha aklima gelmiyen bicok belirti.kesinlikle hamile oldugumu dusunuyordum.ama dun sabah tualete kalltigimda 1damla kan gordum.ama akintinin icindeydi.daha sonrasinda aksama dogru bu kan artdi ama adet gibi digil onda daha cok oluyo ama damla da digil.kafami karistiram bu ayin 14adet gunumdu ben hem gecikirim.acaba adetmi oldum .yoksa hamilelikle bagli kanamami bilemedim.onternette yerlesme kanamasi diye bisey okudum.kafam cok karisti.testte yapamiyorum.gecen ay yaptim negativ cikti oyle gorunce moralim bozuluyo.emin olup oyle yapmak istiyorum.yardimci olursaniz cok sevinirim

lutfen bilen varsa cvp versin kafayi yemek uzereyim. nisanlimla tam bi iliski bile yasamadik 4 gun snra nrmal adetimi oldum. 21 martta yani oldumm ama suan cok sık idrara ckiyorum. bu belirti olablr miiiiii . yardimlariniZi beklyorm
ilişkinin üstünden 4 gün sonra regl olduysan hamile değilsindir. o da üstüne görme değildir.
1) üstüne görme denilen olay 10-14 gün sonra olur ilişkiden.( seninki 4 gün sonra. 4 günde nereye yerleşecek hemen kanama olacak vs.)
2) yumurtlama günü diye bir şey var. geç yumurtlamış bile olsan 4 gün sonra regl görmezsin. 14 gün sonra görürsün. kısaca tarihsel hesaplama ile mümkün değil..
zaten tam bir ilişki değilse sürtünme vs diye tahmin ediyorum onlarda da döllenme olasılığı 10.000/1 şeklinde oluyor.
yinede dikkat et bir dahaki sefere, içine sinmiyorsa yinede test yaparak sonucu öğreneilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…