regl oldum yine de hamile olablr miyim????

havefun01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
31
1
1
Antalya
lutfen bilen varsa cvp versin kafayi yemek uzereyim. nisanlimla tam bi iliski bile yasamadik 4 gun snra nrmal adetimi oldum. 21 martta yani oldumm ama suan cok sık idrara ckiyorum. bu belirti olablr miiiiii . yardimlariniZi beklyorm

benım bır arkadasım hamıleymıs ve haberı olmamıs hatta uzerıne adet olmus. ne iddialaşmıştım kızla nasıl olur dıye ama oluyormus, bınde birdir heralde ihtimali, o da sana denk gelemesın de

sık idrara çıkmak ile hamıleliğin belırtısını bagdastıramadım ama

tesekkurler bu harika yorum icin kalp kriizi gecircem sanirm suan internette cok okudum bu idrar meselesini de

tesekkurler bu harika yorum icin kalp kriizi gecircem sanirm suan internette cok okudum bu idrar meselesini de
dediğim gibi idrara sık çıkmak konusunda bişi diyemem. ama ben binde bir denk gelır dıye düşünüyorum hem hamıle olup hem adet olmayı
sormussun canım, bende etrafımdan örnek verdım ne dıyeyım.
için içini yiyecegıne bır test yaptır

Son düzenleme:

yok dogrudur dediginiz. zaten cok dusuk ihtimal yaziyor internette de. hic olmaz demiyor. test icin malesef iki uc gun daha beklemem gerek

korkma canim bencede cok dusuk bir ihtimal zaten varsa eger kanda 10 gunde belli oluyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım varsa zaten belli olur ama 5 yıllık tecrubeme göre yok gibi geliyo ama sen en iyisi yarın bi test yap en azından stresten kurtul derim

kesinlikle yapayim o zaman yarin. tecrubeliyim dedgnz icin olayi daha net anlatm bn. iliskiye grmedik bakireymm. sadece sevsyodk ona ragmen prezervatf takmasni istedm ama tam uzermdeyken o da bosalacakken patladi. nisanlim hic sivi gelmedi dedi o bolgeye. ama nerden bilebilir ki sivi sonucta

sen yarin yap canim test eger varsa cikar emin ol zaten hemen sonra adet olmussun catmala donemine de nenk gelmemistir muhtemelen

şüphe duyduguna göre yeterlı korunmadınız sanırım. bu konulara dıkkat et canım
sonra böyle takarsın kafana

anlattm iste yukarda. aslnda korunmamiz yeterlydi bence. kim surtunurken prezervatf taktirir ki. ben ztn cok korktugum icin onda bile taktiriyodum. yirtilacagi tuttu lanet seyin

ins hayirlisiyla canim sende korkma okadar kolay olsaydi herkes hamile olurdu cabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…