Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım bır arkadasım hamıleymıs ve haberı olmamıs hatta uzerıne adet olmus. ne iddialaşmıştım kızla nasıl olur dıye ama oluyormus, bınde birdir heralde ihtimali, o da sana denk gelemesın de
sık idrara çıkmak ile hamıleliğin belırtısını bagdastıramadım ama
cevap verdiginiz icin tesekkrler. 21 martta adet oldum ama ztn gecikir benm hep uc dort gun. o yuzden test icn braz daha beklemem gerekmez mi sizcecanim bi test yap rahatla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dediğim gibi idrara sık çıkmak konusunda bişi diyemem. ama ben binde bir denk gelır dıye düşünüyorum hem hamıle olup hem adet olmayıtesekkurler bu harika yorum icin kalp kriizi gecircem sanirm suan internette cok okudum bu idrar meselesini de
dediğim gibi idrara sık çıkmak konusunda bişi diyemem. ama ben binde bir denk gelır dıye düşünüyorum hem hamıle olup hem adet olmayı
sormussun canım, bende etrafımdan örnek verdım ne dıyeyım.
için içini yiyecegıne bır test yaptır
cevap verdiginiz icin tesekkrler. 21 martta adet oldum ama ztn gecikir benm hep uc dort gun. o yuzden test icn braz daha beklemem gerekmez mi sizce
sabret 2-3 günyok dogrudur dediginiz. zaten cok dusuk ihtimal yaziyor internette de. hic olmaz demiyor. test icin malesef iki uc gun daha beklemem gerek
canım varsa zaten belli olur ama 5 yıllık tecrubeme göre yok gibi geliyo ama sen en iyisi yarın bi test yap en azından stresten kurtul derim
sabret 2-3 gün
ama sanmıyorum.
sen yarin yap canim test eger varsa cikar emin ol zaten hemen sonra adet olmussun catmala donemine de nenk gelmemistir muhtemelen
şüphe duyduguna göre yeterlı korunmadınız sanırım. bu konulara dıkkat et canımumarm oyledr bu kdr kolay olmamali ya daha stajim bile btmedi
ne garip sen istemiyisun bende olmasini asiri sekilde istiyorum
şüphe duyduguna göre yeterlı korunmadınız sanırım. bu konulara dıkkat et canım
sonra böyle takarsın kafana
ins hayirlisiyla canim sende korkma okadar kolay olsaydi herkes hamile olurdu cabucak