- 8 Eylül 2022
- 34
- 6
- 1
- 22
- Konu Sahibi affetallahim
-
yani regl olan birisinde hamilelik yoktur değil mi?Ya alay da etmiyorum,rahatla diye yapıyorum.Bu kadar sorun yaratacaksa bu toplara girmeyin.Hamile olman için bir mucize olması gerekiyor.Yarın hemen bir test al ve dene,yaptıysan da rahat ol.
Bak ben de sana diyorum ki,böyle kafayı yemektense bir test al ve dene.Zaten olmadığını öğreneceksin.Tamam mı güzel kardeşim benim.test almadım. reglim bu gün olması gerekıyordu ve oldu. zaten bir dhaa yapmam böyle şeyleri asla
Al işte hala soruyor. İkna olmuyorsun.yani regl olan birisinde hamilelik yoktur değil mi?
tamam kusra bakmayın vaktinizi aldımBak ben de sana diyorum ki,böyle kafayı yemektense bir test al ve dene.Zaten olmadığını öğreneceksin.Tamam mı güzel kardeşim benim.
Erkek mi acaba bu üye ya da bizle kafa mı buluyo acabaBak ben de sana diyorum ki,böyle kafayı yemektense bir test al ve dene.Zaten olmadığını öğreneceksin.Tamam mı güzel kardeşim benim.
Ay noluyo noluyo
Nick ve konu uyumu maşallaharkadaşlar herkese merhaba. daha önce 1 konu açmıştım. erkek arkadaşım ile bir yakınlaşmamız oldu ve ertesi gün, ertesi gün hapı kullandık. bu gün olmam gereken tarihte reglim oldu. içimde nedense hala bir kuşku var ya öyleysem diye falan. sizce hamilelik gibi bir durum olabilir mi regl olduğum halde lütfen cevaplayın
Senden ricam psikiyatriye bir görün. Anksiyete durumun var. İkna olamıyorsun. Korkularını yenemiyorsun. Verilen cevaplar seni ikna etmiyor. Bu sıkıntı seni her korkunda yorar. Bu yüzden psikolojik destek mutlaka almalısın. Eminim seni ikna edemediğimize.tamam arkadaşlar teşekkür ederim iyi forumlar.
Konu sahibi hamileymiş canim.hayirlamaya geldikAy noluyo noluyo
Nicki de efso, naneleri ye sonra affet AllahımKonu sahibi hamileymiş canim.hayirlamaya geldik
Nicki de efso, naneleri ye sonra affet Allahım
Nergis112Erkek mi acaba bu üye ya da bizle kafa mı buluyo acaba
Ay estağfurullah
Konu sahibi simdiden siraat köprüsü icin deneme yapmali
Tobe tobeeeAy estağfurullah
111 değil miydi ahsjddNergis112.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?