• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl oldum hamile kalma durumu var mıdır?

ya internette dediğim gibi bazı kaynaklar farklı şeyler söylüyordu o yuzden sorayım deıdm
Olmazsın. Emin olmayacak bisey yok hamile degilsin. ama bence bu kadar kaygılanıyosan bir daha sonucuna katlanamayacağın yakınlaşmalarda bulunma. Yaşının küçük oldugunu tahmin ediyorum mental sagligini da simdiden yipratmamalisin bu kadar

umarım eğleniyorsunuzdur arkadaşlar. cidden insanın soracak kimsesi olmayınca böyle oluyor. teşekkürler iyi forumlar.

alay etmeniz üzdü biraz. insan biriisnden yanıt arıyor. internette imkansız dneiliyor bazı kaynaklar saçmalamış aklım karıştı sorayım dedim. yinede teşekkür ederim herkese

alay etmeniz üzdü biraz. insan biriisnden yanıt arıyor. internette imkansız dneiliyor bazı kaynaklar saçmalamış aklım karıştı sorayım dedim. yinede teşekkür ederim herkese
Ya alay da etmiyorum,rahatla diye yapıyorum.Bu kadar sorun yaratacaksa bu toplara girmeyin.Hamile olman için bir mucize olması gerekiyor.Yarın hemen bir test al ve dene,yaptıysan da rahat ol.

Ya alay da etmiyorum,rahatla diye yapıyorum.Bu kadar sorun yaratacaksa bu toplara girmeyin.Hamile olman için bir mucize olması gerekiyor.Yarın hemen bir test al ve dene,yaptıysan da rahat ol.
test almadım. reglim bu gün olması gerekıyordu ve oldu. zaten bir dhaa yapmam böyle şeyleri asla

Sen bizi dinlemeyip kafanı kurcalayacak şeyler okumaya devam edip yine gelip burada dinlemediğin insanlara soruyorsan kusura bakma böyle oluyor. Bunlara rağmen Sana istediğin ciddiyette cevaplar verirsek burası çok gerilir. Çünkü her üye gebe değilsin diye ikna etmeye çalışmaktan bıkmış durumda. Bir tek sende değilsin böyle yapan. İkna olmuyorsun sonra soracak kimsem yok diyorsun. Yalvarta yalvarta seni ikna etmemizi bekliyorsun. Ne yapabiliriz. Doktora git o zaman

Back