- 8 Eylül 2022
- 34
- 6
- 1
- 22
- Konu Sahibi affetallahim
ya internette dediğim gibi bazı kaynaklar farklı şeyler söylüyordu o yuzden sorayım deıdmŞimdi cagnim bazi insanlar dokuz ayy boyunca adet görüp hamile de olabilir yinede sen bilirsin tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya internette dediğim gibi bazı kaynaklar farklı şeyler söylüyordu o yuzden sorayım deıdmŞimdi cagnim bazi insanlar dokuz ayy boyunca adet görüp hamile de olabilir yinede sen bilirsin tabi
Cinsel birleşme olmadıysa olmaz öyle birşey telaşlanma.Böyle kara kara düşüneceksen de eczaneden bir test al ve dene,%99,9 doğru sonuç verir.ya regl oldum ama yinede korkuyorum ınternette bişeyler yazıyor bazı kaynaklarda. sizce reglolunduktan sonra ihtima yok degıl mı
Tam da tahmin ettigim gibi Borellus80 netten bisilere bakmis oyuzden hamile olmadığına inanmiyor adet olsada@ya regl oldum ama yinede korkuyorum ınternette bişeyler yazıyor bazı kaynaklarda. sizce reglolunduktan sonra ihtima yok degıl mı
yani regl de oldum zaten onu sorayım dedım ıhtımal 0 mı diyeCinsel birleşme olmadıysa olmaz öyle birşey telaşlanma.Böyle kara kara düşüneceksen de eczaneden bir test al ve dene,%99,9 doğru sonuç verir.
sorabileceğim kimse yoktu o yuzden sordum kusra bakmayın. yani regl olduguma gore gebelik riski yotkur değil mi
%0.1 ihtimalle olabilirsin.yani regl de oldum zaten onu sorayım dedım ıhtımal 0 mı diye
Olmazsın. Emin olmayacak bisey yok hamile degilsin. ama bence bu kadar kaygılanıyosan bir daha sonucuna katlanamayacağın yakınlaşmalarda bulunma. Yaşının küçük oldugunu tahmin ediyorum mental sagligini da simdiden yipratmamalisin bu kadarya internette dediğim gibi bazı kaynaklar farklı şeyler söylüyordu o yuzden sorayım deıdm
Yüzde 1 lik kisim neden arkadasimizi bulmasin litfenn ama yaaa hamile olabilirElla içtin, regl oldun gebe kalma ihtimalin yok. Bana inanmıyorsan yukarıdaki arkadaşlara sor
Ne yapmış bu arkadaş tam olarak?Ella ne alaka ki,sürtunmeli konu değil mi bu?Ella içtin, regl oldun gebe kalma ihtimalin yok. Bana inanmıyorsan yukarıdaki arkadaşlara sor
Çok fenasınYüzde 1 lik kisim neden arkadasimizi bulmasin litfenn ama yaaa hamile olabilir
Senim için kendimi feda ettim bak.
Baş kısmın girip çıkmasıyla, kızlık zarını bozmadan, boşalma olmadan sadece zevk suyuyla gebe kalma. Konu buNe yapmış bu arkadaş tam olarak?Ella ne alaka ki,sürtunmeli konu değil mi bu?
Kombine gelişmiş.Baş kısmın girip çıkmasıyla, kızlık zarını bozmadan, boşalma olmadan sadece zevk suyuyla gebe kalma. Konu bu
Yavvv değilsin işte,anla artık lütfen.Meryem anamisin sen?Tövbe tövbe..umarım eğleniyorsunuzdur arkadaşlar. cidden insanın soracak kimsesi olmayınca böyle oluyor. teşekkürler iyi forumlar.
Ya alay da etmiyorum,rahatla diye yapıyorum.Bu kadar sorun yaratacaksa bu toplara girmeyin.Hamile olman için bir mucize olması gerekiyor.Yarın hemen bir test al ve dene,yaptıysan da rahat ol.alay etmeniz üzdü biraz. insan biriisnden yanıt arıyor. internette imkansız dneiliyor bazı kaynaklar saçmalamış aklım karıştı sorayım dedim. yinede teşekkür ederim herkese
test almadım. reglim bu gün olması gerekıyordu ve oldu. zaten bir dhaa yapmam böyle şeyleri aslaYa alay da etmiyorum,rahatla diye yapıyorum.Bu kadar sorun yaratacaksa bu toplara girmeyin.Hamile olman için bir mucize olması gerekiyor.Yarın hemen bir test al ve dene,yaptıysan da rahat ol.
Sen bizi dinlemeyip kafanı kurcalayacak şeyler okumaya devam edip yine gelip burada dinlemediğin insanlara soruyorsan kusura bakma böyle oluyor. Bunlara rağmen Sana istediğin ciddiyette cevaplar verirsek burası çok gerilir. Çünkü her üye gebe değilsin diye ikna etmeye çalışmaktan bıkmış durumda. Bir tek sende değilsin böyle yapan. İkna olmuyorsun sonra soracak kimsem yok diyorsun. Yalvarta yalvarta seni ikna etmemizi bekliyorsun. Ne yapabiliriz. Doktora git o zamanalay etmeniz üzdü biraz. insan biriisnden yanıt arıyor. internette imkansız dneiliyor bazı kaynaklar saçmalamış aklım karıştı sorayım dedim. yinede teşekkür ederim herkese