• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl oldum hamile kalma durumu var mıdır?

Ya alay da etmiyorum,rahatla diye yapıyorum.Bu kadar sorun yaratacaksa bu toplara girmeyin.Hamile olman için bir mucize olması gerekiyor.Yarın hemen bir test al ve dene,yaptıysan da rahat ol.
yani regl olan birisinde hamilelik yoktur değil mi?

Niye bu kadar zorluyorsunuz, daha ne olması gerekiyor ikna olmanız için? Hayır bu kadar paranoya yapacaksanız yiyişmeyiverin Bi zahmet

arkadaşlar herkese merhaba. daha önce 1 konu açmıştım. erkek arkadaşım ile bir yakınlaşmamız oldu ve ertesi gün, ertesi gün hapı kullandık. bu gün olmam gereken tarihte reglim oldu. içimde nedense hala bir kuşku var ya öyleysem diye falan. sizce hamilelik gibi bir durum olabilir mi regl olduğum halde lütfen cevaplayın :KK43:
Nick ve konu uyumu maşallah 🥰

tamam arkadaşlar teşekkür ederim iyi forumlar.
Senden ricam psikiyatriye bir görün. Anksiyete durumun var. İkna olamıyorsun. Korkularını yenemiyorsun. Verilen cevaplar seni ikna etmiyor. Bu sıkıntı seni her korkunda yorar. Bu yüzden psikolojik destek mutlaka almalısın. Eminim seni ikna edemediğimize.

Back