- 8 Eylül 2022
- 34
- 6
- 1
- 22
- Konu Sahibi affetallahim
-
Bacağlarima danışmam lazimNeden özellikle konuma bak diye beni etiket yapıyon ya. Psikoloğa benzer bi halim mi var ?
Israrla hep beni etiket yapıyon.
Ben artık sürtünenlere gebe olmadığını anlatmaktan bıkmış, usanmış durumdayım.
Detaylıca önceki konunda anlattım.
Anlattığımla ikna edemediysem başka ne türlü ikna etmemi bekliyon benden? Özel güçlerim falan mı var gibi duruyorum ordan
Regl de olmuşsun işte yok yok bebek falan yok.
Karpuzlu araba bu arkadaş daha bilgin, buna sor
Tövbe ettim bu kız yüzünden tövbem dikiş tutmuyor bir türlü.Bacağlarima danışmam lazim
Git artık bir psikiyatriyearkadaşlar herkese merhaba. daha önce 1 konu açmıştım. erkek arkadaşım ile bir yakınlaşmamız oldu ve ertesi gün, ertesi gün hapı kullandık. bu gün olmam gereken tarihte reglim oldu. içimde nedense hala bir kuşku var ya öyleysem diye falan. sizce hamilelik gibi bir durum olabilir mi regl olduğum halde lütfen cevaplayın
Laggnnn benden ne istedinn benim gunahimm nee bendeTövbe ettim bu kız yüzünden tövbem dikiş tutmuyor bir türlü.sana transfer ediyom belki beni bırakır sana sarar
biraz sen akıl veriver benimki bitti
Hihihihihihi bir günah çıkaracak biri daha var o da çok bilgin konu sahibi o da bu
arkadasimizi unutmayalimHihihihihihi bir günah çıkaracak biri daha var o da çok bilgin konu sahibi o da buBorellus80 buna da sor
Vaftiz yapalım derken Bam yemeyelim sonra
Ne oluyor la?Konu neydiHihihihihihi bir günah çıkaracak biri daha var o da çok bilgin konu sahibi o da buBorellus80 buna da sor
Konu çok açık değil mi çiçemNe oluyor la?Konu neydi?
Bence üçüz olur,bebelerin malzemelerini hazırlamaya başlasın konu sahibiKonu çok açık değil mi çiçemönceki konusuda sürtünmelik ama orada daha regl olmamıştı. Orda güzel anlattım gebe olmayacağını ama ikna edemedim. O konudan beni tekrar alıntılamış yeni konuma bakar mısın? Diye
İkna da edemiyom ne buluyo bende bilmiyom kisiz bir ilgileniverin
Bütün büyüyü bozdun gene bana soracak.Bence üçüz olur,bebelerin malzemelerini hazırlamaya başlasın konu sahibi.
Seni bilirkişi mi belirlemiş?Gel yavrum ben anlatayım sanaBütün büyüyü bozdun gene bana soracak.
sorabileceğim kimse yoktu o yuzden sordum kusra bakmayın. yani regl olduguma gore gebelik riski yotkur değil miNeden özellikle konuma bak diye beni etiket yapıyon ya. Psikoloğa benzer bi halim mi var ?
Israrla hep beni etiket yapıyon.
Ben artık sürtünenlere gebe olmadığını anlatmaktan bıkmış, usanmış durumdayım.
Detaylıca önceki konunda anlattım.
Anlattığımla ikna edemediysem başka ne türlü ikna etmemi bekliyon benden? Özel güçlerim falan mı var gibi duruyorum ordan
Regl de olmuşsun işte yok yok bebek falan yok.
Karpuzlu araba bu arkadaş daha bilgin, buna sor
regl oldum gebelik durumu yok yani değil mi
Şimdi cagnim bazi insanlar dokuz ayy boyunca adet görüp hamile de olabilir yinede sen bilirsin tabisorabileceğim kimse yoktu o yuzden sordum kusra bakmayın. yani regl olduguma gore gebelik riski yotkur değil mi
Ne yapıyorsun,sabaha kadar anlatırız hamile olmadığını şimdiŞimdi cagnim bazi insanlar dokuz ayy boyunca adet görüp hamile de olabilir yinede sen bilirsin tabi
ya regl oldum ama yinede korkuyorum ınternette bişeyler yazıyor bazı kaynaklarda. sizce reglolunduktan sonra ihtima yok degıl mıBence üçüz olur,bebelerin malzemelerini hazırlamaya başlasın konu sahibi.
İşini kolaylastiriyorum yahuu kadin doğuma gitsin işteNe yapıyorsun,sabaha kadar anlatırız hamile olmadığını şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?