• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl oldum hamile kalma durumu var mıdır?

affetallahim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
34
6
1
22
arkadaşlar herkese merhaba. daha önce 1 konu açmıştım. erkek arkadaşım ile bir yakınlaşmamız oldu ve ertesi gün, ertesi gün hapı kullandık. bu gün olmam gereken tarihte reglim oldu. içimde nedense hala bir kuşku var ya öyleysem diye falan. sizce hamilelik gibi bir durum olabilir mi regl olduğum halde lütfen cevaplayın :(

Neden özellikle konuma bak diye beni etiket yapıyon ya. Psikoloğa benzer bi halim mi var ?
Israrla hep beni etiket yapıyon.
Ben artık sürtünenlere gebe olmadığını anlatmaktan bıkmış, usanmış durumdayım.
Detaylıca önceki konunda anlattım.
Anlattığımla ikna edemediysem başka ne türlü ikna etmemi bekliyon benden? Özel güçlerim falan mı var gibi duruyorum ordan 😒

Regl de olmuşsun işte yok yok bebek falan yok.

Karpuzlu araba Karpuzlu araba bu arkadaş daha bilgin, buna sor 🤣

Neden özellikle konuma bak diye beni etiket yapıyon ya. Psikoloğa benzer bi halim mi var ?
Anlattığımla ikna edemediysem başka ne türlü ikna etmemi bekliyon benden? Özel güçlerim falan mı var gibi duruyorum ordan 😒

Bacağlarima danışmam lazim :olamaz:

arkadaşlar herkese merhaba. daha önce 1 konu açmıştım. erkek arkadaşım ile bir yakınlaşmamız oldu ve ertesi gün, ertesi gün hapı kullandık. bu gün olmam gereken tarihte reglim oldu. içimde nedense hala bir kuşku var ya öyleysem diye falan. sizce hamilelik gibi bir durum olabilir mi regl olduğum halde lütfen cevaplayın :KK43:
Git artık bir psikiyatriye 🙄

Ne oluyor la?Konu neydi🤔?
Konu çok açık değil mi çiçem 🤣 önceki konusuda sürtünmelik ama orada daha regl olmamıştı. Orda güzel anlattım gebe olmayacağını ama ikna edemedim. O konudan beni tekrar alıntılamış yeni konuma bakar mısın? Diye

İkna da edemiyom ne buluyo bende bilmiyom ki 🤣 siz bir ilgileniverin 😁

Konu çok açık değil mi çiçem 🤣 önceki konusuda sürtünmelik ama orada daha regl olmamıştı. Orda güzel anlattım gebe olmayacağını ama ikna edemedim. O konudan beni tekrar alıntılamış yeni konuma bakar mısın? Diye

İkna da edemiyom ne buluyo bende bilmiyom ki 🤣 siz bir ilgileniverin 😁
Bence üçüz olur,bebelerin malzemelerini hazırlamaya başlasın konu sahibi😒🤣🤣.

sorabileceğim kimse yoktu o yuzden sordum kusra bakmayın. yani regl olduguma gore gebelik riski yotkur değil mi

Back