- 3 Nisan 2024
- 67
- 20
- 3
- 22
- Konu Sahibi angel12334
-
Testin belirttiği süre disinda çıkan sonucu dikkate almayın diye belirtiliyor. Yumurtluyor olabilir misin sanki adet ortası gibi vakit?Merhaba canlarim nasilsiniz. Ben yine bir umutla yaziyorum 3 aydir reglim erken oluyor agrili oluyor bu ay 2 nisanda oldum sonra 22 nisanda yine regl oldum 3 gun surdu ve cok az geldi + agrisiz. Simdi belim, kasik agrisi oluyo test yaptim cok silik cikdi(1 saat sonra) sizce hamile ola bilir miyim?regl olubda hamile olanlar varmi aranizda ?
Saniyorum ki reglden once tutmush ola bilir ( bilmiyorim umut iwte cok duydum boyle silik cizgi sonradan cikipda hamile olanlar gidib gelib bakiyorumda kizariyo sanki onuncin burdanda sormak istedim 1 yildir cocuk istiyoruz. Allah herkese nasib etsinTestin belirttiği süre disinda çıkan sonucu dikkate almayın diye belirtiliyor. Yumurtluyor olabilir misin sanki adet ortası gibi vakit?
Valla ben kuruma çizgisine inanmıyorum pek. Daha önce hamile değilken defalrca test yaptım ve saatler sonra bile silik çizgi çıkmadı. Yani silik çizgi varsa bence gidip kan verin. Hamilelik ihtimali bence yüksek.Saniyorum ki reglden once tutmush ola bilir ( bilmiyorim umut iwte cok duydum boyle silik cizgi sonradan cikipda hamile olanlar gidib gelib bakiyorumda kizariyo sanki onuncin burdanda sormak istedim 1 yildir cocuk istiyoruz. Allah herkese nasib etsin
Cok teshekkur ederim umutlandim simdiValla ben kuruma çizgisine inanmıyorum pek. Daha önce hamile değilken defalrca test yaptım ve saatler sonra bile silik çizgi çıkmadı. Yani silik çizgi varsa bence gidip kan verin. Hamilelik ihtimali bence yüksek.
Kan verin o zaman. İdrarda çıkan kanda kesin çıkar. Yoksa da umutlanmazsinizSaniyorum ki reglden once tutmush ola bilir ( bilmiyorim umut iwte cok duydum boyle silik cizgi sonradan cikipda hamile olanlar gidib gelib bakiyorumda kizariyo sanki onuncin burdanda sormak istedim 1 yildir cocuk istiyoruz. Allah herkese nasib etsin
Ben de aynı bu çizgiyle öğrendim. Gittim kan verdim 164 çıkmıştı. Ama 8 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Şimdi hamile değilim.Cok teshekkur ederim umutlandim simdicumartesi randevu aldim doktora gidicem insAllah hamileyimdir siz hamilemisiniz simdi?
Cok uzuldum InsAllah Yine hamile olursunuz Rabbim hayirlisini nasib etsinBen de aynı bu çizgiyle öğrendim. Gittim kan verdim 164 çıkmıştı. Ama 8 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Şimdi hamile değilim.
Cumartesi vericem insAllah burayada yazicamKan verin o zaman. İdrarda çıkan kanda kesin çıkar. Yoksa da umutlanmazsiniz
bi tane daha erken gebelik testi yapsana
Kızlar bugun sabah yine yaptim yine 1 saat sonra silik cizgi olduMerhaba canlarim nasilsiniz. Ben yine bir umutla yaziyorum 3 aydir reglim erken oluyor agrili oluyor bu ay 2 nisanda oldum sonra 22 nisanda yine regl oldum 3 gun surdu ve cok az geldi + agrisiz. Simdi belim, kasik agrisi oluyo test yaptim cok silik cikdi(1 saat sonra) sizce hamile ola bilir miyim?regl olubda hamile olanlar varmi aranizda ?
İlk beş dakikada olan sonuç geçerli canımKızlar bugun sabah yine yaptim yine 1 saat sonra silik cizgi olduCok heyecanliyimmm
2 gun ard arda oldu ama boyle daha once yapdiklarimda hic cikmiyordu (İlk beş dakikada olan sonuç geçerli canım
Bugun doktora gitdim ovulasyon dedi yumjrtlama gunundeyim 2 gune kadar deyerlendiricez insAllah busefer olurYani ilk 5 dakika 10 dakikada sonuç nasıl peli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?