Gebeliğe Hazırlık REGL olan hanımlar dikkat edin GEBE olabilirsiniz 💭

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gonulmeyvesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
14.084
49.384
598
Yakın dönemde iki arkadaşım da gebe
olduğunu öğrendi
Bir tanesi regli 10 gün geçmesine rağmen idrar testlerinden pozitif sonuç alamadı.

Kan testi yaptırdığında ise 8 haftalık gebe olduğunu ve hamileyken adet olduğunu öğrendi
Adetin nasıldı diye sordum
Normaldi, daha çok pıhtılıydı dedi.

Bir diğer arkadaşım da 6 haftalık gebe.
Oda adet olmadan önce döllenme olmuş adet olunca da yerleşme olmuş dedi.
Yani adetken aslında hamilelik varmış dedi.

Ben adetliyken yerleşme olduğunu duyunca şaşırdım açıkçası 😯

Ben gebe değilim henüz ve adetim bitince soğan kürüne başlamayı düşünüyorum
Yani 8 aydır gelmeyen bebeğim bu ayda yoktur heralde diyorum 🙄

Yakın dönemde iki arkadaşım da gebe
olduğunu öğrendi
Bir tanesi regli 10 gün geçmesine rağmen idrar testlerinden pozitif sonuç alamadı.

Kan testi yaptırdığında ise 8 haftalık gebe olduğunu ve hamileyken adet olduğunu öğrendi
Adetin nasıldı diye sordum
Normaldi, daha çok pıhtılıydı dedi.

Bir diğer arkadaşım da 6 haftalık gebe.
Oda adet olmadan önce döllenme olmuş adet olunca da yerleşme olmuş dedi.
Yani adetken aslında hamilelik varmış dedi.

Ben adetliyken yerleşme olduğunu duyunca şaşırdım açıkçası 😯

Ben gebe değilim henüz ve adetim bitince soğan kürüne başlamayı düşünüyorum
Yani 8 aydır gelmeyen bebeğim bu ayda yoktur heralde diyorum 🙄
Yoktur yoktur kuzucum mucizeler beni bulmuyor da bilmem ki seni bulur mu 😔 bugün dertliyim öyle içimi döktüm kusura bakma olur mu 🌸

İçinize mi.doğdı hamile oldupunuz nasıl hissettiniz
Yok ya, üzümü oldum olası çok severdim. Küçüklüğümden beri. Bir ara hergün 1 kilo hatta kimi zaman daha fazla üzüm yediğim oldu, eşim de şakasına sordu hatun hamile misin diye, ben de dedim olsam belirtileri olur herhalde, yok ki birşey, herşey normal. Eee eşeğin aklına karpuz kabuğu soktu ya. Eşimin halletmesi gereken bir işi vardı, ben de AVM'de eşimi beklerken dedim şuradan 2 tane test alayım, belki bozuk çıkar, deneyeyim.

Denedim. Pozitif. Dedim yok canım, bozuktur, hala tatmin olmuyorum. Ikinciyi denedim, o da pozitif.

Eşimle haberleştik, biz geliyoruz dedim. Tek gidince afalladı. Inanamadı, ben de aynı keza, hadi hastaneye gidelim dedi, gittik, öylelikle öğrendik 🙊

Yok ya, üzümü oldum olası çok severdim. Küçüklüğümden beri. Bir ara hergün 1 kilo hatta kimi zaman daha fazla üzüm yediğim oldu, eşim de şakasına sordu hatun hamile misin diye, ben de dedim olsam belirtileri olur herhalde, yok ki birşey, herşey normal. Eee eşeğin aklına karpuz kabuğu soktu ya. Eşimin halletmesi gereken bir işi vardı, ben de AVM'de eşimi beklerken dedim şuradan 2 tane test alayım, belki bozuk çıkar, deneyeyim.

Denedim. Pozitif. Dedim yok canım, bozuktur, hala tatmin olmuyorum. Ikinciyi denedim, o da pozitif.

Eşimle haberleştik, biz geliyoruz dedim. Tek gidince afalladı. Inanamadı, ben de aynı keza, hadi hastaneye gidelim dedi, gittik, öylelikle öğrendik 🙊

Yaa çok güzel olmuş 😍😍 inşallah bi gün bende yaşarım bu duyguyu 🤗🤗

Back