Regl olamıyorum

hemen gelir mi ? bu arada teşekkürler öneri için
Rica ederim. Seneler önce 40 gün gecikmişti benim. Doktora gittim.Herşey normal havadandır dedi. İnternetten araştırırken Civanperçemi ni okudum. Kullandığımın 2. gününe geldi. Bana etkisi böyleydi.
İşe yaradığı kesin ama herkeste kaç günde işe yarar bilemem tabi.

Rica ederim. Seneler önce 40 gün gecikmişti benim. Doktora gittim.Herşey normal havadandır dedi. İnternetten araştırırken Civanperçemi ni okudum. Kullandığımın 2. gününe geldi. Bana etkisi böyleydi.
İşe yaradığı kesin ama herkeste kaç günde işe yarar bilemem tabi.
soğan suyu gene işe yaradı sağolsun geldi :)

Ben çörek otunun bağışıklığı güçlendirdiğini duymuştum. Birçok soruna da faydası var. Tesadüfen alerjim için bol bol çiğnedim yuttum su ile. Adet döngüsü uzun olan ben 26.gün adet oldum. Çörek otu adeti düzenliyor. Regl döneminin 4 veya 5.günü çignedigimde adetim gecikmiyor.

Ben çörek otunun bağışıklığı güçlendirdiğini duymuştum. Birçok soruna da faydası var. Tesadüfen alerjim için bol bol çiğnedim yuttum su ile. Adet döngüsü uzun olan ben 26.gün adet oldum. Çörek otu adeti düzenliyor. Regl döneminin 4 veya 5.günü çignedigimde gelecek adetim gecikmiyor.

bugün 13.gün
normalde çok düzenlidir 2 aydır düzensiz
her zaman 28 günde bir olurdu
geçen ayda 5 gün sarktı soğan kürü yaptım geldi
bu ay tam 13 gün oldu 2 gündür de soğan kürü yapıyorum hala olamadım
sinirlerim çok bozuldu
roactane kullanıyorum 3 aydır ve hemoroid ile kabızlık ilaçları ondan mı aksadı acaba
ta ayın 20sine randevu bulabildim
ne yapsam da gelse?
Malasef ayni sorunu yaşıyorum 6 gün geçti hala gelmedi sadece kahverengi rekelenme var, iyice stres oldum

SOĞAN KÜRÜ ÇOK İYİ GELİYOR TAVSİYE EDERİM
Ben adet oluyorum ama sol kasığımda ağrı oluyor. Hatta kalçamda belimde de var acaba bir sorun var da oraya mı vuruyor. Denesem mi kaç kere icmek lazım etki etmesi için. Adetliyken içilir mi?

Ben adet oluyorum ama sol kasığımda ağrı oluyor. Hatta kalçamda belimde de var acaba bir sorun var da oraya mı vuruyor. Denesem mi kaç kere icmek lazım etki etmesi için. Adetliyken içilir mi?
tabiki içebilirsiniz zararı yok adet döngüsünü düzenliyor

Back