Regl olamıyorum

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.333
3.990
373
bugün 13.gün
normalde çok düzenlidir 2 aydır düzensiz
her zaman 28 günde bir olurdu
geçen ayda 5 gün sarktı soğan kürü yaptım geldi
bu ay tam 13 gün oldu 2 gündür de soğan kürü yapıyorum hala olamadım
sinirlerim çok bozuldu
roactane kullanıyorum 3 aydır ve hemoroid ile kabızlık ilaçları ondan mı aksadı acaba
ta ayın 20sine randevu bulabildim
ne yapsam da gelse?

defne-28 defne-28
Antibiyotik geciktiriyor en az 2 gün.
usuyenprenses usuyenprenses
İlaçlar da geciktiriyor. Civan perçemi içerseniz geliyor kızlar.
Bu ay bende olamadım.
Ama ben doğum kontrol ilacını yarıda kestim regl oldum şimdi de 2 gün geciktim. Başına böyle birşey gelen var mı kızlar?

defne-28 defne-28
Antibiyotik geciktiriyor en az 2 gün.
usuyenprenses usuyenprenses
İlaçlar da geciktiriyor. Civan perçemi içerseniz geliyor kızlar.
Bu ay bende olamadım.
Ama ben doğum kontrol ilacını yarıda kestim regl oldum şimdi de 2 gün geciktim. Başına böyle birşey gelen var mı kızlar?
Geçmiş olsun

2 gün bşy değil bekle bence

Bu ay benimde geçikmişti
Hamileyim sandım şuanda istemiyorum çok panik yapmıştım
Bir kaşık bal bir kaşık çörek otu yedim
Ertesi gün geldi

bugün 13.gün
sinirlerim çok bozuldu
roactane kullanıyorum 3 aydır ve hemoroid ile kabızlık ilaçları ondan mı aksadı acaba
ne yapsam da gelse?
Kullandığınız ilaçların yan etkilerine ilacın içinden çıkan kağıttan bakabilirsiniz. Bulamıyorsanız her ilacın prospektüsü internette olması lazım oradan bakın. Hayatınızdaki değişiklikler, stres, yemek düzeni vb her şey etkileyebiliyor malesef. Geç adet olmanın vücudunuza stres bindirmekten başka bir kötülüğü yok diye biliyorum ben. Tabii adetlerinizin düzensiz olması ayrı bir olay onun için de zaten doktora gitmelisiniz.

1 hafta geciktim ben de. Geçen ay da gecikmiştim doktora randevu aldım ki regl oldum o gün gidemedim. Ağrım var hafif hafif ama hala olamadım. Korkuyorum da biraz bir şey olur mu acaba diye. Stresten üzüntüden gecikebilir diyorlar biraz stresli ve mutsuz bir dönemdeyim ondan mı acaba bu gecikmeler diyorum.

bugün 13.gün
sinirlerim çok bozuldu
ne yapsam da gelse?
roaccutane kullanıyorsunuz dimi akne tedavisi için, bu ilacı bende uzun yıllar evvel kullandım. Adet gecikmesi yapmaz. Vücudunuzda a ve d vitamini dengesi üzerine kurulu bı ilaç olduğu için sadece gebe kalmamanız gerekli.
Soğan kürünü de yaptım, soğan içerde akıntı / enfeksiyon kaynaklı vs resmen dışarı şakır şakır akıtıyor. Adeti düzenler.
Stresli bı dönem mi geçiriyorsun. Stres çok etkiliyor. bekarsanız doktor tavsiye etmeden adet söktürücü kullanmayın.

Back