Regl olamıyorum yardım edin :(

GizemliBen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
3
0
1
32
Herkese merhaba ben yeni katıldım aranıza konularınızı hep uzaktan takip ettim ama üye olmak bugune kısmet oldu benim sorunum var ve sizlerden yardım istıyorum ben 2 aydır regl olmuyorum herhanhi bi ilişkide yaşamadım ama ne oldu bilmıyorum varmı tavsiyeleriniz yardımcı olur musunuz ???????

Dok gideceksin hormon tahlili ister büyük ihtimal ona göre ilaç yazar olursun...stresten de geç olabilir insan sma kesin nedenini dok gidince ogrenirsin

Stres ve üsütmeye baglı olabılır civan perçevini biliyormusun bı ıkı tutam onu demle iç adet görebilirsin ostrojen salgılamaya yardımcı oluyor bıkac kez kullanıp 3 gün içinde regl olmstm ki benm adetlerim cok düzensizdi son 3ay tam tarıhınde gelıyordu bu ay 1 hafta gectı civan perçevini tekrar deneyeceğim:mad:

hormonlarina baktir bende ayni sorunu yasiyorum prolaktin yukselmesi cikiyor bende baska bisey yok cok sinir bozucu bir durum gecmis olsun

Herkese merhaba ben yeni katıldım aranıza konularınızı hep uzaktan takip ettim ama üye olmak bugune kısmet oldu benim sorunum var ve sizlerden yardım istıyorum ben 2 aydır regl olmuyorum herhanhi bi ilişkide yaşamadım ama ne oldu bilmıyorum varmı tavsiyeleriniz yardımcı olur musunuz ???????
Canm cok dert etme bu gibi sorunlar cok var bayanlarda bence bi dktora gorun tahlil yapip sana ona gore ilac verecektir zaten gecmiss olsun

merhaba arkadaşlar birşey sorucam 10 gündür küçük tuvaletimi yaparken peçete ile sildiğimde pembe kanama 1-2 damla doktora gittim adetime 5 gün kala duvarda kalınlaşma yok dedi progestan iç dedi 3 gün içtim adetim 5 gün geçti ve hala kanama devam ediyor aynı şekilde 2 gün önce test yaptım negatif sizce ne olabilir çok merak içindeyim gebelik olabilir mi 1 senedir çocuk istiyorum bu arada

Arkadaşlar benim adetim tam 23 gün gecikti. 1-7 arası adet oluyorum normalde. İdrar ve kan testleri negatif. Doktor ultrasonda baktı ve daha önce olan kistlerimin yok olduğunu söyledi. Adet söktürücü olarak progestan ilacını verdi ama ben daha önce 7 ay falan kullandım ilacı. Sonrasında adetim düzene girdi mi diye bıraktım 5 ay düzenliydi ama bu ay yine çok gecikti. Sat 6 aralık. Bende daha önce çok duyduğum soğan kürüne başladım. Bugün3. Günüm acaba benim gibi olan var mı sonuç ne oldu neden adetim bu kadar gecikmiştir?
Yardımcı olun lütfeenn kafam çok karışık

Back