• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl nasıl erken bitirilir

Minedeniz0707

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
28
7
6
24
Arkadaşlar 19 yaşındayım ve reglimin erken bitmesini istiyorum daha önce maydanoz suyu denedim olmadı bol bol kahve içtim ama yine olmadı acilen bitmesi lazım

Benim zaten hormonal bozukluk var ayda 2 defa olduğum için ve çok ağrılı geçtiği için bitirmek istiyorum normal de bende böyle birşey yapmak istemem ama ayda 2 defa olunca artık çözüm yolu olarak bunu gördüm

Benim zaten hormonal bozukluk var ayda 2 defa olduğum için ve çok ağrılı geçtiği için bitirmek istiyorum normal de bende böyle birşey yapmak istemem ama ayda 2 defa olunca artık çözüm yolu olarak bunu gördüm
Canım hormon tedavilerini aksatma. Uğraştırıcı gelebilir ama ağrı kesici iğne vurunmanı öneririm. Kardeşim yalnızca iğne ile normale dönüyor. Sıcak su torbalarını da yanından ayırmıyor. :KK66:

Doğum kontrol hapi kullan ayda 2 defa oluyorsan stressden oluyo boyle

Canım benim de yaklaşık 25 yıldır ağrılı :( geçmek bilmiyor bu ağrılar :( hiçbir şey fayda vermedi. Ne bitki ne de başka birşey

Doktoruna danış uygun görürse doğum kontrol hapı kullan hem ağrısız oluyor hem düzenli hem de süre olarak az sürüyor. Ama doktora danış..

Sakın yapma. Ben böyle yollara girdim yıllar önce sonra düzene girsin gelsin diye dualar ettim. Düzensizlik zor ama o gelmezse kadının anatomisi bozuluyor yapacak birşey yok ayda 4 5 gün çekilecek. Sakın oynama kendinle sıcak su torbasını ayaklarının altına koy uzanarak dinlen hafif şekerli şeyler iç iyi gelir.

Sakın yapma. Ben böyle yollara girdim yıllar önce sonra düzene girsin gelsin diye dualar ettim. Düzensizlik zor ama o gelmezse kadının anatomisi bozuluyor yapacak birşey yok ayda 4 5 gün çekilecek. Sakın oynama kendinle sıcak su torbasını ayaklarının altına koy uzanarak dinlen hafif şekerli şeyler iç iyi gelir.
Ağrıyı da inanın çeken bilir. İnsan ne yapacağını bilemiyor her yola başvuruyor :( napsın kızcağız zorda demek ki. O ağrı ah çekilir gibi değil günlerce

Back