Regl mi yerleşme kanaması mı ( ella hapı)

Eylueylul1148

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
231
40
18
24
8 Ağustos günü cinsel ilişki yaşadım ama içeriye boşalma kesinlikle olmadı. Zevk suyunda sperm olduğu söyleniyor. Benim de ovülasyon dönemim olmasından şüphelendim ve zevk suyu bulaşmış olması ihtimaline karşı 9 Ağustos’ta yani ilişkiden yaklaşık 15 saat sonra ella hapı içtim. Yaklaşık 12 gün geçti ama hiçbir yan etki görmedim.Regl günüm yaklaşık 24 ağustos gibi olacaktı ama bugün 20 Ağustos’ta regl oldum. Yani daha çok aşırı değil kanamam ama iç çamaşırım baya kirlenmiş. Yerleşme kanaması olabilir mi?
İlaç adet dönemini erkene çekebilir değil mi,hamile kalma ihtimalim var mıdır ? Test yapmama gerek var mı? Yerleşme kanaması nasıl olur ?

Ertesi gün hapı içmişsin kanaman olmuş hamile değilsin bence. Yerleşme kanaması pembe veya kahve olur. Yaşadığın kanama kırmızı ise regldir. Erken veya geç olabilirsin. Miktarda azalma artmada olabilir. İlaç bünyeye göre farklı belirtiler yapabiliyor. İçin rahat edecekse kaset test yap sonuç alırsın

Teşekkür ederim, kanamanın rengi canlı kırmızı ve hala devam ediyor durmadı yani regl olmuşum. Reglim bitince yine de kaset test yapmayı düşünüyorum cevabınız için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…