• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl mi olacağım döllenme mi mi?

sngllllll

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
524
136
18
31
11 nisanda ovülasyon da pik gördm değerlendrdk dünden beri karnımda regl olckmşm gibi ara ara gelip giden bir ağrı var bunn yerleşme olma ihtimali varmı yoksa yine regl mi olacagm

Bu soruyu bende merak ediyorum karnima agri vuruyo yurtlamadan beri bnde acaba yerlesme mi soguk mu.aldim doye düşünüyorum

11 nisanda ovülasyon da pik gördm değerlendrdk dünden beri karnımda regl olckmşm gibi ara ara gelip giden bir ağrı var bunn yerleşme olma ihtimali varmı yoksa yine regl mi olacagm
Dün progesteron testi vermiştim 20. Günde sonuca bakar msnz

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-17-15-24-52-078_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-04-17-15-24-52-078_com.android.chrome.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 24
İnanılmaz göğüslerim acıyo sizce iyi bi haber mi birde beyaz ara arada sarı bi akıntım var baya yoğun

Kimse varmıııı
Merhabalar benim de sat 7 nişan bat 30 nişan 23 günde bir döngum çocuk istiyoruz ve normalde bu ay tüp bebek baslayacaktik bayram tatiline denk gelince Mayıs ayına kaldık ama bu ay ki reglimde ovulasyon yumurtlama günlerini degelendirme yaptık ilginç şekilde alt karın ağrım gerilme var ve sol da bazen ara ara olan bir ağrı var akıntı ise şeffaf vardı oda şuan yok reglime 13 gün var daha

Kimse varmıııı
Kendiliğinden hamile kaldım ama düşük oldu şimdi ise tüp bebek öneriyor doktorlar bana amh düşük 0.18 oldu 0.28 idi tekrar düşüş olmuş amh da 6 gün önce muayene gittim bir yumurta var sol da 17 mm görüldü gün aşırı birliktelik önerdi doktor çatlar ise hamile kalırsın inşallah dedi bende inşallah diyorum çatlamış tır

Kendiliğinden hamile kaldım ama düşük oldu şimdi ise tüp bebek öneriyor doktorlar bana amh düşük 0.18 oldu 0.28 idi tekrar düşüş olmuş amh da 6 gün önce muayene gittim bir yumurta var sol da 17 mm görüldü gün aşırı birliktelik önerdi doktor çatlar ise hamile kalırsın inşallah dedi bende inşallah diyorum çatlamış tır
Hayır'lısı olsun inşallah progesteron testind göre çatlama olmış diyolr yarın gidecgm doktora bendimdr 1 tane solda yumurta vardı 20 mm dedi doktor 2 3 gün sonra testte pik gördm sonra çatladı 2 gündür sol taraftan aşırı batma var umarm regl olmam

Hayır'lısı olsun inşallah progesteron testind göre çatlama olmış diyolr yarın gidecgm doktora bendimdr 1 tane solda yumurta vardı 20 mm dedi doktor 2 3 gün sonra testte pik gördm sonra çatladı 2 gündür sol taraftan aşırı batma var umarm regl olmam
Amin inşallah sende belirtiler nedir peki regl kaç gün var

Regl 7 8 gün var göğüslerim çok acıyo sol kasıkta batma ve akıntm çok
Aslında kan testinde çıkar var ise öyle öğrendim ben ilk gebeliğim de bebeğim.dusuk oldu ama şuan çocuğum yok hiç 9 aylık evliyim ben 8 gün önce öğrendim kanda 33.4 çıkmıştı bende

Aslında kan testinde çıkar var ise öyle öğrendim ben ilk gebeliğim de bebeğim.dusuk oldu ama şuan çocuğum yok hiç 9 aylık evliyim ben 8 gün önce öğrendim kanda 33.4 çıkmıştı bende
Progesteron testi istedi doktor geçen ay yumurtlama olmadı 1.71 çıktı sonuç bu ay da istedi klomen kullandm 7.72 çıktı yarın sonuç göstermeye çıkacagm belki doktor kan ister bilmiyorum erken yapıp umutlanmak ıstemıyrm gecikmeyi bekleyecgm

Progesteron testi istedi doktor geçen ay yumurtlama olmadı 1.71 çıktı sonuç bu ay da istedi klomen kullandm 7.72 çıktı yarın sonuç göstermeye çıkacagm belki doktor kan ister bilmiyorum erken yapıp umutlanmak ıstemıyrm gecikmeyi bekleyecgm
Hayırlısı inşallah şimdi sitede biri de yerleşme mi diye paylaşım.yapmis ama silik çıkmış bariz hamile bende baktım.belirtilerimiz aynı ama bende daha var 13 gün regl ye

Back
X