Kuruma çizgisi gibi durmuyor canım bir kan ver istersenKızlar merhaba :)
Normal adet döngüm 30 günde bir. Ayın 18’ inde lavaboya gittiğimde peçeteye çok açık pembe bir akıntı geldi şimdiye kadar böyle bişet yaşamadım. 22’ sinde adet olmam gerekiyodu 2 gün geçti alttaki testi akşam yaptım çok hayali bi çizgi belirdi ama testi yaptıktan sonra adetim geldi çok saçma. Ama içimde bi şüphe vardı dün akşam yine test yaptım ve üstteki gibi oldu acaba kuruma çizgisi midir kafam çok karışık ?
Mayıs ayında bi düşük yaptım 4 aydır deniyoruz bu ay ilk defa böyle olunca bende yerleşme kanaması diye düşündüm ilk ama sonra regl olunca tuhafıma gitti. Normalde reglinin ilk günü ağrılarım olurdu hepsini öncesinde yaşadım şuan hiçbir ağrım yok. En iyisi kan vermek olcak galiba teşekkür ederimAdetten birkaç önceki pembe akıntı bana yerleşme kanaması mı diye düşündürdü.
Ben hamile olduğumu öyle anlamış, sonra test yapmıştım.
Testteki çizgiye gelince ben kendi testimi okuyamadım. Yani benim de silik çizgi var. Arkadaşlar hamilesin diyor.
Şuan adet olduysan acaba kimyasal gebelik gibi bi durum mu ?
Kimyasal gebelik olabilir maalesefKızlar merhaba :)
Normal adet döngüm 30 günde bir. Ayın 18’ inde lavaboya gittiğimde peçeteye çok açık pembe bir akıntı geldi şimdiye kadar böyle bişet yaşamadım. 22’ sinde adet olmam gerekiyodu 2 gün geçti alttaki testi akşam yaptım çok hayali bi çizgi belirdi ama testi yaptıktan sonra adetim geldi çok saçma. Ama içimde bi şüphe vardı dün akşam yine test yaptım ve üstteki gibi oldu acaba kuruma çizgisi midir kafam çok karışık ?
Verebiliyorsan kan vermelisin. Çünkü testin koyulaşmış silikleşseydi kimyasaldan şüphelenebilirdik. Yarın ilk idrarla tekrar dene yine çizgi çıkarsa kan ver bence canım var gibi duruyorKızlar merhaba :)
Yaa çok korktum kimyasal olabilir diye birazdan işten çıkıcam ve direk kan vermeye gidicem inşallah vardır ve kimyasal değildir bebeklerimin geri gelmesini çok istiyorumVerebiliyorsan kan vermelisin. Çünkü testin koyulaşmış silikleşseydi kimyasaldan şüphelenebilirdik. Yarın ilk idrarla tekrar dene yine çizgi çıkarsa kan ver bence canım var gibi duruyor
Kimyasal olsaydı bence koyulaşmazdı. İnşallah canım kanda da pozitif çıkar ve sağlıkla ilerler. Haber ver bizede merak ettimYaa çok korktum kimyasal olabilir diye birazdan işten çıkıcam ve direk kan vermeye gidicem inşallah vardır ve kimyasal değildir bebeklerimin geri gelmesini çok istiyorum
Sonucu yazıcam mutlaka çok teşekkür ediyorumKimyasal olsaydı bence koyulaşmazdı. İnşallah canım kanda da pozitif çıkar ve sağlıkla ilerler. Haber ver bizede merak ettim
4.45 çıktı
2 gündür regliyim ama normalden farklı çok az. İnşallah çok istiyorumRegl tarihin ne zaman yükselme ihtimali var çünkü inşallah gönlünce olur
Ay çok arada bir değer. İki gün sonra tekrar verecek misin4.45 çıktı
Vermeli miyim 0-5 arası negatif ama neden böyle bi değer çıktı anlamadım çok karıştı kafam yaAy çok arada bir değer. İki gün sonra tekrar verecek misin
Dedim ya çok arada tam olarak varda diyemiyoruz yok da diyemiyoruz. Oyüzden netleştirmek adına iki gün sonra tekrar kan vermeni öneririm. İçimden yükselecek gibi geldi değerin eğer kimyasal vb olsaydı şuan kanaman az değil normalden de çok olurduVermeli miyim 0-5 arası negatif ama neden böyle bi değer çıktı anlamadım çok karıştı kafam ya
Yaaa şuan yeniden heyecanlandım bütün gece rüyamda test sonucum pozitif çıkıyodu uyandığımda bunu görünce çok üzülmüştümDedim ya çok arada tam olarak varda diyemiyoruz yok da diyemiyoruz. Oyüzden netleştirmek adına iki gün sonra tekrar kan vermeni öneririm. İçimden yükselecek gibi geldi değerin eğer kimyasal vb olsaydı şuan kanaman az değil normalden de çok olurdu
İnşallah yükselir canımYaaa şuan yeniden heyecanlandım bütün gece rüyamda test sonucum pozitif çıkıyodu uyandığımda bunu görünce çok üzülmüştümİnşallah yükselir inşallah sağlıklı bir gebeliktir çok çok erken farketmişizdir ve buraya güzel haberler yazarım
Adetim gelmeden hemen önce yapmıştım ve çok silik bi çizgi çıkmıştı ama sonra adetim gelince test bozuk heralde diye düşündüm ama içime bi şüphe oturmuştu sonra adetliyken tekrar test yaptım o daha koyuyduYani ya yeni oluşuyor yada yüksekti düşüyor canım ikisinden biri sen adet öncesi hiç test yapmış oydun var mı diye