Regl iken meme estetiği olan var mi?

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.391
222
38
Kizlarr regl iken gogus buyutme estetigi olan var mi?
Ameliyata 3 gun kala regl oldum ve aldigim adet geciktiriciyi icemeden geldi...simdi icsem olur mu ki? Hormonlari da bozmak istemiyorum dr a msj attim cvp atmadi, bole ameliyata girsem sknti olur mu ki ?

BEN ameliyat günü regl oldum doktorum bir sorun olmadığını söyledi. Zaten ameliyat sonrası verilen ağrılesiciler ile bir şey anlamıyorsunuz

Bisey olmaz bende regldim ameliyata girdigimde rahat ol

Bisey olmaz bende regldim ameliyata girdigimde rahat ol
E Eylulllla Ve banuares33 kizlar tesekkur ederim yalniz bisi dicem goguslerim o kadar sisti ki aksam onlara bakip '30 yildir sismek icin bugunu mu beklediniz' dedim artk memelerle konusuyorum bu kadar az zaman kala bu kadar sismelerine sasirdim dr da sanki dokum çok sanacak ama solerim zaten de...dokununca acio su an bi de...hassas dönemime denk geldi napalim...eylulllla amin insallah cok tesekkur ederim kizlar

Ben de doktoruma aynısını söyledim regl oldum dokum çok varmış gibi görünebilir diye doktorum reglken sadece göğüs bir tık daha sertleştir boyut oynamaz biz sertleşmeyi hesaba katıyoruz zaten demişti . Sen onları düşünme doktoruna söyle ki zaten değişme olmaz

Cook tesekkur ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…