- 7 Mart 2008
- 5
- 0
Selam arkadaşlar siteye yei üye oldum. öncelikle size kısaca başımdan geçen ve çok zor toparlandığım olayı anlatmak istiyorum. Ben 31.12.2007 günü maalesef 2 aylık bebeğimi düşük sonucu kaybettim. Toparlanmam çok zaman aldı hala o günü aklımdan çıkaramıyorum... Asıl kafamı kurcalayan galiba tekrar hamileyim emin olmamakla beraber regl gecikmesi dışında tüm belirtileri yaşıyorum.... Bebeğim olmasını çok fazla istiyorum ama henüz düşük sonrası erkenmi acaba diye de korkularım var... Şüphelenmeme sebep olan belirtiler; baş dönmesi ( şiddetli ve sık ), mide bulantısı ( ne yersem ne içersem hemen ), mide yanması, göğüslerim hassaslaştı elleyemiyorum, halsizlik ve uyumaya eyilim kolumu kaldırmaya halim olmuyor yataktan kalkamıyorum, kasıklarımda sancı sanki regl olacakmışım gibi ve son 3 gündür sağ bacağımda kasığıma doğru kasılma oluyor, gaz şişkinlik ve bu da bir sebep mi bilmiyorum duymuştum ne kadar doğru ama kirpiklerim karışmaya başladı rimel sürdükçe daha çok karışıyor aynı zamanda nefes darlığım var hafif olarak... Bunlar gebelik belirtisi gibi geliyor bana ama emin değilim. regl günüme hemen hemen 7 gün var daha... Ama bu belirtileri ben 10 gündür yaşıyorum ilk olarak göğüs hassaslaşması ve baş dönmesi başladı. Sonucun negtif çıkacağını bile bile eczaneden test aldım dayanamadım tabiiki regl günüm geçmediği için negatif çıktı. Kan testi yaptırsam kesin çıkarmı sonuç 7 gün varken reglime? bir de 2,5 ay önce düşük yapmış olmam eğer bebişim varsa bir risk oluştururmu? birde benim eşimle aramda kan uyuşmazlığı var düşük sonrası 3.gün iğne oldum bu iğneyi 3.gün olmuş olmam geç sayılmaz dimi? 72 saat dolmak üzerekn olmuştum iğneyi... ama en önemlisi sizce boşunamı ümitleniyorum... Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar....a.s.