Umarım benim de öyle olur tesekkür ederim cevabın içinBen oyle hissetmiştim hatta konu açmıştım bir gün sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim cnm
Ne demek cnm ama bende birde koyu sarı akıntı vardı kokusuz birde gaz cok vardı ac karına bile .. midem rahatsız sanmıştım . Sende oyle birsey var mıUmarım benim de öyle olur tesekkür ederim cevabın için
Akıntı durumu var canım evet.Ne demek cnm ama bende birde koyu sarı akıntı vardı kokusuz birde gaz cok vardı ac karına bile .. midem rahatsız sanmıştım . Sende oyle birsey var mı
Hadi bakalım inş vardırAkıntı durumu var canım evet.
İnsallah canım biraz daha bekleyip test yapacagımHadi bakalım inş vardır ☺
Canım gaz sorunu ben de yaşadım reglime 3 gun kaldı ama 1 haftadır falan ne yesem dokunuyordu iki gündür biraz hafifledi ama göğüs acım da hafifledi o yüzden adet gelir büyük ihtimalle diye düşünüyorumHadi bakalım inş vardır ☺
Gecikmenizin kaçıncı günündesinizYaklasık adetimin 10 gün öncesinden hafif bir kasık agrısı ve göğüs agrısı hissettim. Şimdi ise regl olmam gerekirken henüz olmadım. Adet sancısı yasıyorum ama benim gibi agrı hissedip sonra hamile kalmıs oldugunu öğrenen var mı?
Tesekkür ederim canım umarım benim de hayırlısı olan olsunBenim de aynısı oldu. Hatta kendi kendime tüh yine adet olacağım diye düşünüyordum. Üstelik adet olmam gereken gün bir iki damla kanamam da oldu. Ama ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. Rabbim gönlünüzdekini versin
Henüz cok bi gecikme oldugunu söylenemez 1 gün ama 10 gün önceden de erken farklı belirti yaşadığım için olabilir diye düşündüm normalde adetim düzenli gelirGecikmenizin kaçıncı günündesiniz
Canım bende bire bir adet sancısı yaşadım ama olmadım .. kırmızılar gelene kadar bekle derimCanım gaz sorunu ben de yaşadım reglime 3 gun kaldı ama 1 haftadır falan ne yesem dokunuyordu iki gündür biraz hafifledi ama göğüs acım da hafifledi o yüzden adet gelir büyük ihtimalle diye düşünüyorum
Hiç sancım da yok kuzum ya başlar normalde dün belim ağrıyordu göğüslerimin acısı geçince ama benim ümitler tükendi direk zatenCanım bende bire bir adet sancısı yaşadım ama olmadım .. kırmızılar gelene kadar bekle derim
Allah büyük cnm inşallah gebesindirHiç sancım da yok kuzum ya başlar normalde dün belim ağrıyordu göğüslerimin acısı geçince ama benim ümitler tükendi direk zaten
Bnmde göğüs acım geçmiyo bukadar çok olmazdı ama şimdi oldu daha önce olmuştu prolaktinim yüksek çıktı acaba ondan mı diyorum daha adetimede beş gün varHiç sancım da yok kuzum ya başlar normalde dün belim ağrıyordu göğüslerimin acısı geçince ama benim ümitler tükendi direk zaten
Bende silik çizgiyle öğrendim canım at bakalım testiBiraz önce test yaptım ama biri silik cıktı çizginin
Bende silik çizgiyle öğrendim canım at bakalım testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?