Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.Bu ay reglimi gördüm bir gün gecikmeyle.3.gün zift gibi geldi kesildim ardindan 2 gün sonra pembe bir kanamam oldu.Kokulara karşı cok hassaslaştım.Televizyonda domates görsem kokusunu alıyorum.Göğüslerim de acıma yok fakat şiştiler,içleri doldu sanki.Arada kasıklarıma da bir sanci giriyor ve en önemlisi de iştahım kapalı yemek yemiyorum,düzenli spor yapan biriyim ama sabit bir kiloda kaldim.Sizce hamile miyim?Lutfen yardimci olur musunuz?
Aynı durumdayım bende de kokusuz bir akıntı var.Henüz yapmadım ama bazen kesin gözüyle bakıyorum artık.Pazartesi doktora gidecegim ve bu hafta sonu da test.Sen yaptin mi test?
benimde gecen ay sırf akıntım çamur seklınde geldı ve bır kac gun surdu ılk defa oldu .hamıle de degılım.ondan sonrakı ayda hmle kalmadım..neden çamur gıbı geldı acaba?
Ben test yaptim once tek cizgi bir kac saat sonra cift cizgiydi.Hic bir anlam veremedim.Cok heyecanliyim.Sence hamile miyim?Bas donmelerim artti,vucut isim artti,acayip yemek yiyorum ve ayni senin gibi benim de idrarim koyu renkli.Cok umitlendim..
Haklisin gunnur.Dogum kontrol haplari ve ozellikle ertesi gun hapi norlevo insanin kanama seklinden duzenine kadar mahvediyor.Bir kere kulanmistim ve sondu
Gecmis olsun canim tam bir teshis koymadi mi doktor?Renksiz kokusuz akintinin mikrop oldugunu ilk defa duydum.Umarim daha iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?