REGL GELMIYOR AMA IDRAR TESTI NEGATIF YARDIM

f-l-z

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
574
241
103
44
Slm kizlar normalde ben 26 gunde bir olurum nadirdir 28 gun olur bugün regl arasi 30 gun sabah test yaptım ama tek çizgı dr aradım biraz daha bekle dedi boyle olup sonra hamile olan varmı aranizda

Slm kizlar normalde ben 26 gunde bir olurum nadirdir 28 gun olur bugün regl arasi 30 gun sabah test yaptım ama tek çizgı dr aradım biraz daha bekle dedi boyle olup sonra hamile olan varmı aranizda
Canım benım batta 18 i normalde ama hemsıre arkadasım ay sonuna kadar bkle dedı en garantısı buymuş

Canım benım batta 18 i normalde ama hemsıre arkadasım ay sonuna kadar bkle dedı en garantısı buymuş
Benimde 18 mayistı 28 gün olursa dundü bu sabah test yaptim negatif dr banada bekle kanda çikar ama garanti olsun bayram sonrasini bekle dedi ama iste boyle seyelr yasayanlar varmi diye merak ediyorum çokk istiyoriz bebek

Benimde 18 mayistı 28 gün olursa dundü bu sabah test yaptim negatif dr banada bekle kanda çikar ama garanti olsun bayram sonrasini bekle dedi ama iste boyle seyelr yasayanlar varmi diye merak ediyorum çokk istiyoriz bebek
Benımde içim içimi yıyor ama beklıyorum bende 17 sınde yaptım ama cok erkenmıs yapmam ıcın benımde negatıf cıktı cunku bazen uc gun bes gun atıyor adetım bende ay sonuna kadar beklıyorum elınde fazladan test varsa bayramdan sonra yap bence

Bayram sonuna kadar olmazsam bayram.sonrasi ya direk dr giderim yada kan testi yaptirim cnm

Benım pek ümidim yok on aydır ugrasıyorum evlendıgımden berı hıc korunmadım bu ayda olmazsa doktor tedavısıne baslıycaz
Valla cnm.tam 3 yildir ugrasiyorum bu ay umutluydum ama yinede emin degilim anca bayram sonuna kadar beklivem belkide olucam bilmiyorum ama insallah hamileyimdir insallah sende oylesindir

Tedavı gördunmu canım
Evet klomen kullandım 3 4 ay kadar sonrasinda aşilama islemi gobekten igneler falan ama olmadi bu ay yumurtlama bile hesaplamadim ama adet geçti baya ugrastim anlicagin tek sıkıntı 40 yaşinda olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…