Regl gecikmesi

Ya ben öyle ilk yaptigimda negatif olunca çok üzülmüştüm eşime bile demiştim ölmuyor tüp bebek mi deneyelim diye .
Evet insan üzülüyor negatif görünce ben bilerek eşime demedim regl olduğumu söylemiştim regliyim sanıyor eğer çıkarsa sürpriz yapıcam

Adet günü çok da silik olmayan bir çizgiyle öğrenmiştim bence varsa çıkar

Bende test yapana kadar hep sanki her an regl olacak gibiydim 5 dakika da bir tuvalete koşuyordum , iyi düşün canım umarım güzel haberler alırsın :)
bizleri de haberdar et mutlaka :)
Kızlar silik çizgi çıktı sizce varmı

Eklentiler

• 1000028702.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 28

Eklentiler

• 1000028702.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 26
Ben 2 günde bir vermiştim en az %60 lık bir artış olması gerekiyor demişti doktor 3 kez kan vermiştim bir daha vermedim
Bende toplam 3 kez veririm gibime geliyor sağlıklı artış olursa ondan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum

Bende toplam 3 kez veririm gibime geliyor sağlıklı artış olursa ondan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum
Bende öyle yapmıştım ama her gün vermek yerine 2 günde bir vermek daha kolay oluyor daha net artışı görüyorsun canım birde mutlaka aynı laboratuvara vermelisin

Bende öyle yapmıştım ama her gün vermek yerine 2 günde bir vermek daha kolay oluyor daha net artışı görüyorsun canım birde mutlaka aynı laboratuvara vermelisin
Hergün istesemde veremem çünkü damarlarım hem zor bulunuyor hemde kansızım kan zor tüpe aktı bu verdiğimde bile evet öyleymiş hastanede acilde vermiştim yarın tekrar öyle yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…