Regl gecikmesi

Ya ben öyle ilk yaptigimda negatif olunca çok üzülmüştüm 😢 eşime bile demiştim ölmuyor tüp bebek mi deneyelim diye .
Evet insan üzülüyor negatif görünce ben bilerek eşime demedim regl olduğumu söylemiştim regliyim sanıyor eğer çıkarsa sürpriz yapıcam

Adet günü çok da silik olmayan bir çizgiyle öğrenmiştim bence varsa çıkar 😊

Bende test yapana kadar hep sanki her an regl olacak gibiydim 5 dakika da bir tuvalete koşuyordum , iyi düşün canım umarım güzel haberler alırsın :)
bizleri de haberdar et mutlaka :)
Kızlar silik çizgi çıktı sizce varmı

Eklentiler

• 1000028702.jpg
    1000028702.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 28

Eklentiler

• 1000028702.jpg
    1000028702.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 26
Ben 2 günde bir vermiştim en az %60 lık bir artış olması gerekiyor demişti doktor 3 kez kan vermiştim bir daha vermedim
Bende toplam 3 kez veririm gibime geliyor sağlıklı artış olursa ondan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum

Bende toplam 3 kez veririm gibime geliyor sağlıklı artış olursa ondan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum
Bende öyle yapmıştım ama her gün vermek yerine 2 günde bir vermek daha kolay oluyor daha net artışı görüyorsun canım birde mutlaka aynı laboratuvara vermelisin

Bende öyle yapmıştım ama her gün vermek yerine 2 günde bir vermek daha kolay oluyor daha net artışı görüyorsun canım birde mutlaka aynı laboratuvara vermelisin
Hergün istesemde veremem 🫣 çünkü damarlarım hem zor bulunuyor hemde kansızım kan zor tüpe aktı bu verdiğimde bile evet öyleymiş hastanede acilde vermiştim yarın tekrar öyle yapıcam

X