Ya ben öyle ilk yaptigimda negatif olunca çok üzülmüştüm eşime bile demiştim ölmuyor tüp bebek mi deneyelim diye .Haklısın test yaptıktan sonra ya regl olursam korkusu var ama galiba bugün yapıcam test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben öyle ilk yaptigimda negatif olunca çok üzülmüştüm eşime bile demiştim ölmuyor tüp bebek mi deneyelim diye .Haklısın test yaptıktan sonra ya regl olursam korkusu var ama galiba bugün yapıcam test
Evet insan üzülüyor negatif görünce ben bilerek eşime demedim regl olduğumu söylemiştim regliyim sanıyor eğer çıkarsa sürpriz yapıcamYa ben öyle ilk yaptigimda negatif olunca çok üzülmüştüm eşime bile demiştim ölmuyor tüp bebek mi deneyelim diye .
Dimi gaza geldim eşimi atlatıp eczaneye gideyim en iyisi benAdet günü çok da silik olmayan bir çizgiyle öğrenmiştim bence varsa çıkar
Kızlar silik çizgi çıktı sizce varmıBende test yapana kadar hep sanki her an regl olacak gibiydim 5 dakika da bir tuvalete koşuyordum , iyi düşün canım umarım güzel haberler alırsın :)
bizleri de haberdar et mutlaka :)
Var gibi gözüküyor ilk 5 dakka içerisinde mi çıktı?Kızlar silik çizgi çıktı sizce varmı
Kızlar güncelleme geldiiiiğğ sizce varmı inanmalı mıyım????Kızlar regl gecikmesinin 3. Günündeyim sol kasığım ağrıyor hafif göğüs Hassasiyetim var test ne zaman yapmalıyım
6-7 dakika içinde gözle görülür şekilde olduVar gibi gözüküyor ilk 5 dakka içerisinde mi çıktı?
Canım var gibi duruyor bence bir test daha al yada direk kan ver benceKızlar güncelleme geldiiiiğğ sizce varmı inanmalı mıyım????
6-7 dakika içinde gözle görülür şekilde oldu
Kan verdim hamileymişim yarın tekrar vericem dua edin yükselmiş olsunCanım var gibi duruyor bence bir test daha al yada direk kan ver bence
O kadar çok sevindim ki , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Kan verdim hamileymişim yarın tekrar vericem dua edin yükselmiş olsun
Ben 2 günde bir vermiştim en az %60 lık bir artış olması gerekiyor demişti doktor 3 kez kan vermiştim bir daha vermedimKan verdim hamileymişim yarın tekrar vericem dua edin yükselmiş olsun
Amin amin inşallah çok teşekkür ediyorum ederim inşallah canım 79.52 çıktı yarın vericem umarım artarO kadar çok sevindim ki , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Değerin kaç çıktı canım?
Bende toplam 3 kez veririm gibime geliyor sağlıklı artış olursa ondan sonra doktora gitmeyi düşünüyorumBen 2 günde bir vermiştim en az %60 lık bir artış olması gerekiyor demişti doktor 3 kez kan vermiştim bir daha vermedim
Artacaktır canım sağlıkla bebişini kucağına alacaksın inşallah hep pozitif düşün :)Amin amin inşallah çok teşekkür ediyorum ederim inşallah canım 79.52 çıktı yarın vericem umarım artar
Bende öyle yapmıştım ama her gün vermek yerine 2 günde bir vermek daha kolay oluyor daha net artışı görüyorsun canım birde mutlaka aynı laboratuvara vermelisinBende toplam 3 kez veririm gibime geliyor sağlıklı artış olursa ondan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum
inşallah balım umutsuz olmak istemiyorum inşallah benimle kalır sağlıklı olur diye dua ediyorumArtacaktır canım sağlıkla bebişini kucağına alacaksın inşallah hep pozitif düşün :)
Hergün istesemde veremem çünkü damarlarım hem zor bulunuyor hemde kansızım kan zor tüpe aktı bu verdiğimde bile evet öyleymiş hastanede acilde vermiştim yarın tekrar öyle yapıcamBende öyle yapmıştım ama her gün vermek yerine 2 günde bir vermek daha kolay oluyor daha net artışı görüyorsun canım birde mutlaka aynı laboratuvara vermelisin