Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çıkar mı negatif çıkmasından çekiniyorum
Ben 2 gün sonra 4 gün geciktim sonra regl oldum o yüzden beklemek istiyorum sabahları midem bulanıyor dediğim gibi en belirgin sol kasık ağrım hafiften karın ağrım varBen 1 gün gecikme sonrasında yapmıştım çıkmıştı direk aynı akşam kan testi verdim beta 160 tı
Başka belirtin yok mu ?
Yok ilk defa değil korunmayı bıraktıktan sonra bu 3. defaBence bir test alin negatif olursa bile uzulmeyin ama yine de doktora gorun cunku ilk defa uc gunluk bir gecikme ise bu nirmal degildir ve kontrol sart
Yani bence bir yapin cunku bu sefer tesirgin kaliyorsunuz ve stresten kaynakli bir gecikme de yasiyor olabilirsiniz ve daha da gecikir bu sefer yine de siz bilirsinizYok ilk defa değil korunmayı bıraktıktan sonra bu 3. defa
Evet aslında haklısınız negatif görmek ürkütüyor ama içten içede sonucu merak ediyorumYani bence bir yapin cunku bu sefer tesirgin kaliyorsunuz ve stresten kaynakli bir gecikme de yasiyor olabilirsiniz ve daha da gecikir bu sefer yine de siz bilirsiniz
Inshallah minik bir susamcik vardir test yaparsaniz mutlaka haber verinnEvet aslında haklısınız negatif görmek ürkütüyor ama içten içede sonucu merak ediyorum
Ya amin inşallah tabiki yapınca yazarımInshallah minik bir susamcik vardir test yaparsaniz mutlaka haber verinn
Şimdi yap. Ben adet olacağım gün yapmıştımKızlar regl gecikmesinin 3. Günündeyim sol kasığım ağrıyor hafif göğüs Hassasiyetim var test ne zaman yapmalıyım
Test almam lazım eşime sürpriz yapmak istiyorum varsa tabi eşim gidince yapayım ozmanŞimdi yap. Ben adet olacağım gün yapmıştım
Öyle ya da böyle neyse o çıkacak ortayaYa çıkar mı negatif çıkmasından çekiniyorum
Bence böyle üzüleceğinize test yapın rahatlayınYok ilk defa değil korunmayı bıraktıktan sonra bu 3. defa
Haklısın test yaptıktan sonra ya regl olursam korkusu var ama galiba bugün yapıcam testBence böyle üzüleceğinize test yapın rahatlayın
Bende test yapana kadar hep sanki her an regl olacak gibiydim 5 dakika da bir tuvalete koşuyordum , iyi düşün canım umarım güzel haberler alırsın :)Haklısın test yaptıktan sonra ya regl olursam korkusu var ama galiba bugün yapıcam test
Ya evet bende öyleyim akıntım var regl oldum sanıp sürekli kontrol ediyorum her an regl olucakmışım gibi hissediyorum. Umarım inşallah teşekkür ederim yaparsam yazıcam sizlereBende test yapana kadar hep sanki her an regl olacak gibiydim 5 dakika da bir tuvalete koşuyordum , iyi düşün canım umarım güzel haberler alırsın :)
bizleri de haberdar et mutlaka :)