Regl gecikmesi

Tirem

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
96
29
21
Kızlar regl gecikmesinin 3. Günündeyim sol kasığım ağrıyor hafif göğüs Hassasiyetim var test ne zaman yapmalıyım

Ben 1 gün gecikme sonrasında yapmıştım çıkmıştı direk aynı akşam kan testi verdim beta 160 tı
Başka belirtin yok mu ?

Ben 1 gün gecikme sonrasında yapmıştım çıkmıştı direk aynı akşam kan testi verdim beta 160 tı
Başka belirtin yok mu ?
Ben 2 gün sonra 4 gün geciktim sonra regl oldum o yüzden beklemek istiyorum sabahları midem bulanıyor dediğim gibi en belirgin sol kasık ağrım hafiften karın ağrım var

Bence bir test alin negatif olursa bile uzulmeyin ama yine de doktora gorun cunku ilk defa uc gunluk bir gecikme ise bu nirmal degildir ve kontrol sart

Yani bence bir yapin cunku bu sefer tesirgin kaliyorsunuz ve stresten kaynakli bir gecikme de yasiyor olabilirsiniz ve daha da gecikir bu sefer yine de siz bilirsiniz😊
Evet aslında haklısınız negatif görmek ürkütüyor ama içten içede sonucu merak ediyorum 🥹

Haklısın test yaptıktan sonra ya regl olursam korkusu var ama galiba bugün yapıcam test
Bende test yapana kadar hep sanki her an regl olacak gibiydim 5 dakika da bir tuvalete koşuyordum , iyi düşün canım umarım güzel haberler alırsın :)
bizleri de haberdar et mutlaka :)

Bende test yapana kadar hep sanki her an regl olacak gibiydim 5 dakika da bir tuvalete koşuyordum , iyi düşün canım umarım güzel haberler alırsın :)
bizleri de haberdar et mutlaka :)
Ya evet bende öyleyim akıntım var regl oldum sanıp sürekli kontrol ediyorum her an regl olucakmışım gibi hissediyorum. Umarım inşallah 🤲🏻 teşekkür ederim yaparsam yazıcam sizlere

X