• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl gecikmesi ve antibiyotik?

ecenazx

Kün Fe Yekün 🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
1.214
356
73
24
Kızlar hanımla nolur bileniniz varsa yorum yapsın
10 gun sabah akşam 500 mg antibiyotik kullandım
18 inde gece bitti hap
25 inde regl olmam gerekiyordu yanı döngünün 31. Günü oluyor ve olmadım
Bugun tam bir hafta gecikti
Su yaşıma kadar asla gecikme yaşamadım sebebi antibiyotik olabilir mi bu durumu yaşayan var mi ?
Varsa lütfen yazsın olucam olucam diye Ümit ediyorum ve hiç bir sey yok ne agri ne sancı ne başka bisey sogan suyu denedim maydonoz suyu denedim kuş burnu denedim yine bana misin demedi :(

18 inde gece bitti hap
Su yaşıma kadar asla gecikme yaşamadım sebebi antibiyotik olabilir mi bu durumu yaşayan var mi ?
Varsa lütfen yazsın olucam olucam diye Ümit ediyorum ve hiç bir sey yok ne agri ne sancı ne başka bisey sogan suyu denedim maydonoz suyu denedim kuş burnu denedim yine bana misin demedi :KK43:
Diyor Google

Eklentiler

• IMG_20220401_225620.jpg
    IMG_20220401_225620.jpg
    108,1 KB · Görüntüleme: 714
18 inde gece bitti hap
Varsa lütfen yazsın olucam olucam diye Ümit ediyorum ve hiç bir sey yok ne agri ne sancı ne başka bisey sogan suyu denedim maydonoz suyu denedim kuş burnu denedim yine bana misin demedi :KK43:
Merhaba benim adetimi geciktirmişdi. Oluyor oyle malesef(

Merhaba benim adetimi geciktirmişdi. Oluyor oyle malesef(
Siz hangi antibiyotiği kullanmıştınız ve kac gun içmiştiniz ay vallahi nette kimi yerde geciktirir yazıyor kimi yerde geciktirmez aklım bulandı endişeye kapılmaya başladım ne yaptıysam sokulmedim bugun 1 hafta oldu :(

Siz hangi antibiyotiği kullanmıştınız ve kac gun içmiştiniz ay vallahi nette kimi yerde geciktirir yazıyor kimi yerde geciktirmez aklım bulandı endişeye kapılmaya başladım ne yaptıysam sokulmedim bugun 1 hafta oldu :KK43:
Aslinda antibiyotigin hangisi olmasi pek onemli degil. Hepsi geciktire biliyor. Tabi insandan insana fark var. Doksisiklindi kullandigim. Bir hafta da bekleyin adet olmazsaniz doktoruniza gorulun sokturucu versin.

Aslinda antibiyotigin hangisi olmasi pek onemli degil. Hepsi geciktire biliyor. Tabi insandan insana fark var. Doksisiklindi kullandigim. Bir hafta da bekleyin adet olmazsaniz doktoruniza gorulun sokturucu versin.
Bu ay boyle oldu diger ayı da etkiler mi peki sizce sizin kac gun gecikmişti bende flagyl kullandım 10 gun ve durum boyle

Back