regl gecikmesi-tarlusal hap hakkında acil yardım

littlefreak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
19
1
Arkadaşlar, benim genelde -kendimi çok zorlamadığım, normalden fazla hareket etmediğim aylarda- düzenli bir adet döngüm vardır. Bu ay da 22sinde başlaması gerekiyordu. Ancak çok stres yaşadığım bir dönemdeyim. 2 gün oldu başlamadı. Önümüzdeki haftabaşında da denize gidicem, gidiceğimiz yerde randevu yaptırdım. Biletler alındı. 2 gündür bir hareketlenme vardı yumurtalıklarımda ama hiç gelecekmiş gibi durmuyor. Eczaneden Tarlusal aldım ama nette 4-5 gün sonra başlar gibi bişey gördüm. Tam tatilimin ortasına denk geliyor. Hiç içmesem her an geldi gelecek stresi yaşayacagım. Hapı kullanan varsa lütfen yardın etsin.

Merhaba Ben Geçen seneden Gazi üniversitesi Tıp mezunuyum TUS sınavıyla jinekoloji alanında uzmanlaşmaya karar verdim ve uzmanım bir süre tanınabilmek ve kendime tecrübe edinmek adına ücretsiz hanımlara yardım ediyorum sorularını hem yorumlardan hemde çekinen yazamayanlar için özel mesaj kutumdan yanıtlayacağım herkesi yazmaya davet ediyorum
Saygılarımla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…