• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl gecikmesi? Lütfen yardımcı olun

Spunethof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2019
39
5
36
24
Yaklaşık 27gün önce falan ilişki yaşadım. Korunma yöntemi olarak kondom kullandım ve ne olur ne olmaz diye ertesi gün hapı kullandım. Daha sonra hastalığımdan dolayı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Reglm 8 gün gecikti. Hamile olduğum için midir yoksa ertesi gün ve antibiyotikten kaynaklı mıdır. Kasıklarımda ve belimde ağrılar başladı hafiften hafiften

Yaklaşık 27gün önce falan ilişki yaşadım. Korunma yöntemi olarak kondom kullandım ve ne olur ne olmaz diye ertesi gün hapı kullandım. Daha sonra hastalığımdan dolayı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Reglm 8 gün gecikti. Hamile olduğum için midir yoksa ertesi gün ve antibiyotikten kaynaklı mıdır. Kasıklarımda ve belimde ağrılar başladı hafiften hafiften
8 gün gecikmesi manidar. Antibiyotik gecikme yapmaz. Bende yapmdi yani. Ama korunma da olmuş sanmyrm gebelik oluştuğunu eğer kondomda yırtık falan yoksa benm arkdsm o şekilde hamile kaldı evlilign ilk aynda. Psikolokmen de gecikmiş olabilr. Siz en iyisi özel bi hastanede kanda hcg testi yapın o kesin sonuç verir

Hamilelik çok zor bir ihtimal, bence ertesi gün hapından dolayı olmuştur gecikme..

Back