Her gün yapıyorum ama saatleri düzenli değil saat cok etkiler mi? su içmemeye dikkat ediyorum ilk idrarla da yapmıyorumEvet canım hemen sonra yumurtlama görünebiliyor her gün aynı saatlerde tekrarla siliklesirse çatlamış demektir
Bu şekildeEvet canım hemen sonra yumurtlama görünebiliyor her gün aynı saatlerde tekrarla siliklesirse çatlamış demektir
Öglen 5 de yaptim genelde birkez de aksamHangi saatler aralığında yapıyorsun ve 2 saat öncesinde sıvı alımını kesiyor musun
Öncelikle canim bnde ovulasyon testi kullanıyorm. Ya öğlen yap yada akşam ama aynı saatlere getirmeye çalış.Öglen 5 de yaptim genelde birkez de aksam
Suan c t düz şekilde attımCanım bir de testleri ters sıraya koymuşsun hepsini farklı çevirmişsn kafan karışmış senin önemli olan t çizgisi. Sen tekrar sıralayıp foto atar misin
28 inde yumurtlama olmuş canım ikisi aynı koyulukta devam ettin mi testlere bıraktın miSuan c t düz şekilde attım
28 inde yumurtlama olmuş canım ikisi aynı koyulukta devam ettin mi testlere bıraktın mi
28i bugün dü bugun saat 12 de yaptım ilk idrar olmamasına ve sıvı alımına da dikkat ettim bugun ve yarin mi hamile kalmak icin verimli günüm28 inde yumurtlama olmuş canım ikisi aynı koyulukta devam ettin mi testlere bıraktın mi
Cok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için bundan sonraki gunler de test yapmaya devam edeyim sorularımı size yazsam yardımcı olur musunuz yineAslında bugün değerlendirmen lazımdı bugün ve 3 gunu değerlendir. Poponun altına yastık koy ve ilişki sonrası ayaklarını dik ve yarım saat kalkma
Tabiki canımCok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için bundan sonraki gunler de test yapmaya devam edeyim sorularımı size yazsam yardımcı olur musunuz yine
Insallah sizin için çok çok dua edicem her sey gönlünüzce olsunTabiki canımçünkü bende ovulasyon testiyle takip ettim bu ay bata 6 gun kaldı bakalım inşallah olumlu sonuç alırız
Amin inşallah hepimizinInsallah sizin için çok çok dua edicem her sey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?