sakın kullanma öyle bir ilaç. ha illa kullanıcam dersen primolutn var ama ben de senin gibi tatil günü adetime denk geliyo diye kullandım üstelik o kadar da araştırdım düzeni nasıl bozduğunu kaç kişi söylediği halde üstelik kist yapıyo diyen bilen oldu buna rağmen tatili taktım kafaya kullandım nisan ayının sonunda. düzenin bozulmasıyla kalsa iyi şuanda kist çıktı bende adet olmayı bekliyorum. bilmiyorum artık geciktirici yüzünden midir ama hiiiç tavsiye etmiyorum. bu tür ilaçları bazı sorunlar varsa tedavi amaçlı veriyor doktor onun dışında kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum
Tahmini regli tarihinizden 3 gün önce başlanması gerekli diye hatırlıyorum.Ben Primolut- N tableti kullanmıştım.Her gün 3 kez.İlaç kullanımını bıraktıktan bir kaç gün sonra regli olunuyor.Eczaneden de gerekli bilgileri veriyorlar zaten.
Ben de bi tatil için kullanmıştım..
Hiç tavsiye etmem..
İnsan bi garip oluyor adetmiş ama değilmiş gibi falan
Tüm regl belirtilerini yaşıyosun kasıkların ağrıyor vs,, ama kanama yok
Duygusal olarak da diptesin...
Yani adet öncesi sendromlar yaşıosun ve çok uzun sürüyor öyle bir iki gün değil..
Vücudun işleyişine müdahale etmemek en doğrusu...
korkutmak istemem ama ben çok araştırdım tabi her bünyede farklı etki gösterir. kimisinin adet düzenini falan hiç etkilemiyor. ama çoğu kez düzensizliğe sebep olduğunu duymuştum ki duymakla kalmadım yaşadım. kist yapabiliyor diyen oldu hadi be ordan dedimyani şimdi başıma gelene bak belki kist ilaçtan değildir ama benim böyle bi sorunum yoktu yani bak nisan sonu kullandım. ilacı bırakınca 3 4 gün sonra adet oldum mayısta. daha sonra hayatta 28 günde bir gelmeyen mutlaka 30 32 günü bulan adetim haziranda tam 28 gün sonra geldi. temmuzda ise adet olmadım. ben tamamen ilaca bağlıyorum bu durumu. dediğim gibi her bünyede farklı olur ama rahmin düzenini bozmamak gerekiyor bunu anladım
Teşekkürler..araştıracağım
Aynen öyle zehir oluyor tatilin..Desene daha bi zehir oluyor tatil :18:
başka bi yolunu bulmalıyım o zaman
Önerebileceğiniz başka bi çözümm yolu var mı kızlarr :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?