• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

REGL ERKEN GELMESİ

seydakar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2024
20
8
1
31
Merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var regl tarihlerimde anormallik var ayın 25inde görüyordum 20ye düştü 19a düştü şimdiyse 8 gün öncesinden oldum. Gittikçe geriye sarıyor sebebi nedir 8 gün öncesinden olmak kötü bir şey mi randevumada 7 gün var😥

Hormonlarla alakalı olabilir adet düzeninin değişmesi ama 21-35 gün aralığında tekrarlayan regl döngüsü normal kabul ediliyor. Tarih olarak değil gün olarak hesaplarsan daha makul karar verilebilir. Ben her ay farklı tarihlerde ama hemen hemen 22-28 günde bir regl oluyordum doğum öncesinde. Değişebiliyor yani🤷🏼‍♀️

Hormonlarla alakalı olabilir adet düzeninin değişmesi ama 21-35 gün aralığında tekrarlayan regl döngüsü normal kabul ediliyor. Tarih olarak değil gün olarak hesaplarsan daha makul karar verilebilir. Ben her ay farklı tarihlerde ama hemen hemen 22-28 günde bir regl oluyordum doğum öncesinde. Değişebiliyor yani🤷🏼‍♀️
Teşekkür ederim

Back