Regl dzensizlii neden byle oldu ya..

Mev*Can

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2007
7.348
91
0
Ankara
kızlar son 3 4 aydır adetimde düzensizliklerim var.günüme ortalama 1 hafta kala adet olmaya başlıyorum.1 haftaya yakın adet oluyorum ama kanamam çok az hep akıntı şeklinde oluyor..adetimin bitmesi ile 2.adetimin başlaması arasında 17 18 gün felan oluyor..neden böyle oluyor anlamadım..son aylarda çok sıkıntılı dönemler geçiriyorum.psikolojik olarakta çok kötüyüm hemde çok stresliyim..acaba bunun etkisi varmıdır..uzmana gidip muane olmaktan artık çok sıkıldım..mantar rahatsızlığı olup sürekli hastaneye gidenlerdenim..ne olur bi akıl verin..sizce normalmi yoksa stresin etkisimi bunlar..eskiden çok normaldi 1 gün önce adet olurdum şimdi ise 1 haftadan önce oluyorum off ya..:1no2::1no2::1no2:

Sitres üzüntü bunlar etken oluyor. adet günlerin nasıl kanamalırn uzun sürüyormu kesilme sorunu varmı belki rahim de enfeksiyon olabilir yada hormonal bir sorun. Sana en sağlıklı bilgiyi doktorun verecektir canım bence ihmal etme ayrıca doğum kntrol araçları ilaçları bunlarda değişime etkendir..

Tatlım ben hiç reglimin düzensiz olduğunu bilmezdim ama benimde stresten olmadı..
Doktora gittim tahliller yapıldı hormonlara bakıldı ultrasyona girdim kist için falan birşey çıkmadı.
Doktor yasmin verdi kullanmadım
Civanperçemi kullandım hatta bugün regl oldum.
Ama senin erken reglin oluyormuş bence bi doktora git derim
Strestende uzak dur sen canını sıktıkça üzüldükçe hiç düzelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…