Regl düzeni için Hayıt macunu.

Gurbetkusu74

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
759
705
Merhabalar evlendikten sonra beni kadın olmaktan soğutan dertlerim bitmiyor ve bitmiyordu.. adet düzensizliği yumurta tembelliği pcos kilo sorunu tüylenme adet olamama hamile kalamam gibi birsuru sorun yaşıyorum. Son iki aydır ilaçsız adet olamıyorum bunun için hayıt macunu kullanan ve adeti düzene giren var mı öğrenmek istiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanz sevinirm. Her ay doktorlara git gel usandım artık bitkisel yöntemleri denemek istiyorum ama hata mı ediyorum dersiniz

Merhabalar bende de pcos sorunu var. 2 ay önce hgs çektirdim vitaminler falan kullandım yine de sonuc alamadım bu ay 10 gün kadar hayit macunu kullandım. Adetim 4 gün öne geldi şimdi tekrar başladım adetin 2. Gunu başlayım yumurtlama olana kadar kullaniliyormus bakalim bu ay nasıl sonuç verecek

Evet hata ediyorsunuz. Bitkisel diyerek yapilan şeyler hormonlarınızı bozar.
Hayit tohumunu gerçekten çok araştırdım. Çok eskiye dayanan bir tarihi var ve kadın otu olacakta biliniyordu. Hormonları düzenlediği söyleniyor. Ve etrafımda kullanan olduğu için denemek istedim ki kullandım hormon testi verdim bakalim bu ay sonuçları ne olacak

Merhabalar evlendikten sonra beni kadın olmaktan soğutan dertlerim bitmiyor ve bitmiyordu.. adet düzensizliği yumurta tembelliği pcos kilo sorunu tüylenme adet olamama hamile kalamam gibi birsuru sorun yaşıyorum. Son iki aydır ilaçsız adet olamıyorum bunun için hayıt macunu kullanan ve adeti düzene giren var mı öğrenmek istiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanz sevinirm. Her ay doktorlara git gel usandım artık bitkisel yöntemleri denemek istiyorum ama hata mı ediyorum dersiniz
Geçmiş olsun benim adetle ilgili sorunum yok her ay düzenli oluyorum. Hayıt tohumu kullandım hamilelik için ama 18 gün arayla tekrar adet oldum halbuki bir hafta sonra olmam lazımdı.onu dene belki işine yarar.

X