Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok düşük bir ihtimaldeArkadaslar reglimin 2. gununde iliskiye girdim ve esim ilk defa icime bosaldi. Yumurtlama donemime 8 gun var, hamile kalabilme ihtimalim var midir ?
Bende biraz şüphelendimde kime fake desem mapusa düşüyorum :))) tırstımYine inanmadim ulan konuya
Amaa "fake" demedimm kiiiBende biraz şüphelendimde kime fake desem mapusa düşüyorum :))) tırstım
Nasil akil verecegini mi soracak peki millet size?üf almış işte adamın içi. alan memnun satan memnun yani. sanki çok iğrenç bir şeymiş gibi ne diye akıl veriyorsunuz ki üyeye? kadın bambaşka bir şey soruyor size. iğrenseler yapmazlardı zaten.
hayır yok.Arkadaslar reglimin 2. gununde iliskiye girdim ve esim ilk defa icime bosaldi. Yumurtlama donemime 8 gun var, hamile kalabilme ihtimalim var midir ?
aman Allahımmm ben dedimAmaa "fake" demedimm kiii
dışarı atım söz konusu oldugu için gebelik olması mumkun degil.Spermler 10 güne kadar canlı kalabiliyor yani ihtimal var. Ayrıca adetliyken ilişki sağlık açısından çok zararli...
Fake dedigim/demedigim icin de degil de, burdan bi dal ban alacam ben buyuk ihtimalle mapusa dusersem ziyaret edin beni heaman Allahımmm ben dedim
akıl vermeseler ya direkt?Nasil akil verecegini mi soracak peki millet size?
BenideFake dedigim/demedigim icin de degil de, burdan bi dal ban alacam ben buyuk ihtimalle mapusa dusersem ziyaret edin beni he