Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne diyeceğimi bilemem terbiyesizlik mi oluyor hanımefendi ben genç bir kadınım ve kime nasıl soracağımı bilemediğim için burda soru sormuşum siz nasıl konuşuyorsunuz
Merhaba arkadaşlar ben 1 aylık evliyim ve eşim şuan çocuk istemediği için korunuyorduk regl olduğum da kadınlar regl ilken hamile kalmaz diyip ilk gününden 5. Gününe kadar ilişkiye girdik ve her seferinde içime boşaldı son günümde reglimin bittiğiniz bilmiyordu o gün de içime boşaldı hamile kalır mıyım reglim biteli 3 gün oldu
Ay gerçekten iğrenç yaaaa, adetliyken ilişkiye girilir mi? Hem hijyenik değil hem kanlı kanlı hem dinende olmaz yani bide hamile kalır mıyım diyosunuz duble duble cahillik. Allah akıl fikir versin.
Merhaba arkadaşlar ben 1 aylık evliyim ve eşim şuan çocuk istemediği için korunuyorduk regl olduğum da kadınlar regl ilken hamile kalmaz diyip ilk gününden 5. Gününe kadar ilişkiye girdik ve her seferinde içime boşaldı son günümde reglimin bittiğiniz bilmiyordu o gün de içime boşaldı