Regl döneminde hamile kalınır mı?

anyela0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
11
-4
1
23
Merhaba arkadaşlar ben 1 aylık evliyim ve eşim şuan çocuk istemediği için korunuyorduk regl olduğum da kadınlar regl ilken hamile kalmaz diyip ilk gününden 5. Gününe kadar ilişkiye girdik ve her seferinde içime boşaldı son günümde reglimin bittiğiniz bilmiyordu o gün de içime boşaldı hamile kalır mıyım reglim biteli 3 gün oldu

Ve ne zaman kan testi yaparsam sonucu öğrenebilirim

Haklısınız ama şuan içim içimi yiyor ve bunun cevabını öğrenmem gerekiyor
At genetal bölgenin fotosunu bakalım.
Kılsız olsun lütfen kılı olursa çocuk nereye yerleşmiş göremeyiz.
Geçen haftadan bi manyak vardı senin gibi iyi arkadaş olursunuz!!!

Asıl siz ve sizin gibiler terbiyesiz!!!
Bu konuları açarken boşaldı, uçtu, kaçtı yazmaya utanmıyorsunuz.
Yorumlara mı taktınız.
Ne diyeceğimi bilemem terbiyesizlik mi oluyor hanımefendi ben genç bir kadınım ve kime nasıl soracağımı bilemediğim için burda soru sormuşum siz nasıl konuşuyorsunuz

Olmaz muhtemelen. Çok erken yumurtlayan kadınlar var ozaman bir ihtimal olabiliyor. Yinede beklemek en doğrusu. Sorudan alakasız adetliyken ilişkiye girmek sağlıklı değil. Hijyen konusuna hiç girmiyorum. Düzgün bir korunma yöntemi seçin kendinize.

Bacım biz ne bilek ulyrason cihazımıyız? Müneccim mi?
Ayrıca regl zamanı ilişki ne be iğrenç
Ablacım benim durumumda başına gelmiş olan birisi olur bi şekilde bana cevap verir diye yazdım daha yaşım küçük yeni evliyim kan testi ne zaman yaptırmalıyım bunun için fikriniz var mı gerçekten çıkmazın içindeyim

Teşekkür ederim ayrıca reglim bittiği gün de oldu eşim bilmeden yaptı söylediğinizi dikkate alacağım ayrıca kan testi ne zaman vermem gerekiyor

Teşekkür ederim ayrıca reglim bittiği gün de oldu eşim bilmeden yaptı söylediğinizi dikkate alacağım ayrıca kan testi ne zaman vermem gerekiyor
Rica ederim.Normal şartlarda döllenmeden/yumurtlamadan 14 gün sonra ama şuan belirsiz. En iyisi diğer adeti bekleyin gecikmesi durumumda kan testi yatırırsınız. İçinize sinmiyorsa son ilişkiden 14 15 gün sonra idrar testi yapın evde varsa onda da çıkar ama en sağlıklısı kan.

Yaşın küçükse nasıl evlendin? Sevişmeyi biliyon korunmayı da öğren bi zahmet. Regl zamanı ilişki o kadar riskli ki senin için. Hamile kalmışmıyım diye araştıracağına bi dr a git enfeksiyon kapmışmıyım diye sor.
Evliysen de çocuk olmasımın bi sakıncası yok. Minareyi çalan kılıfını hazırlar

Bu nasil bir yokluk adetliyken bekleseydiniz bari bu nasil bir igrenclik

21 yaşındayım daha yolun başında benlik bi problem yok ama eşim şuan daha yeni evli olduğumuz için istemiyor

21 yaşındayım daha yolun başında benlik bi problem yok ama eşim şuan daha yeni evli olduğumuz için istemiyor
22 imde evlendim neyin ne olduğunun da gayet farkındaydım . Regl zamanı adama zevk aldıracam diye kendi sağlığından olma. 5 gün de bekleyi versin bi zahmet. Her zaman risk var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…