Ve ne zaman kan testi yaparsam sonucu öğrenebilirimMerhaba arkadaşlar ben 1 aylık evliyim ve eşim şuan çocuk istemediği için korunuyorduk regl olduğum da kadınlar regl ilken hamile kalmaz diyip ilk gününden 5. Gününe kadar ilişkiye girdik ve her seferinde içime boşaldı son günümde reglimin bittiğiniz bilmiyordu o gün de içime boşaldı hamile kalır mıyım reglim biteli 3 gün oldu
Haklısınız ama şuan içim içimi yiyor ve bunun cevabını öğrenmem gerekiyorManyakmısınız ya bu konular ne böyle….
İnsan yazmaya utanır ya…
Bu kadar cahilsen evlenmeseydin….
At genetal bölgenin fotosunu bakalım.Haklısınız ama şuan içim içimi yiyor ve bunun cevabını öğrenmem gerekiyor
TerbiyesizsinizAt genetal bölgenin fotosunu bakalım.
Asıl siz ve sizin gibiler terbiyesiz!!!Terbiyesizsiniz
Ne diyeceğimi bilemem terbiyesizlik mi oluyor hanımefendi ben genç bir kadınım ve kime nasıl soracağımı bilemediğim için burda soru sormuşum siz nasıl konuşuyorsunuzAsıl siz ve sizin gibiler terbiyesiz!!!
Bu konuları açarken boşaldı, uçtu, kaçtı yazmaya utanmıyorsunuz.
Yorumlara mı taktınız.
Ablacım benim durumumda başına gelmiş olan birisi olur bi şekilde bana cevap verir diye yazdım daha yaşım küçük yeni evliyim kan testi ne zaman yaptırmalıyım bunun için fikriniz var mı gerçekten çıkmazın içindeyimBacım biz ne bilek ulyrason cihazımıyız? Müneccim mi?
Ayrıca regl zamanı ilişki ne beiğrenç
Teşekkür ederim ayrıca reglim bittiği gün de oldu eşim bilmeden yaptı söylediğinizi dikkate alacağım ayrıca kan testi ne zaman vermem gerekiyorOlmaz muhtemelen. Çok erken yumurtlayan kadınlar var ozaman bir ihtimal olabiliyor. Yinede beklemek en doğrusu. Sorudan alakasız adetliyken ilişkiye girmek sağlıklı değil. Hijyen konusuna hiç girmiyorum. Düzgün bir korunma yöntemi seçin kendinize.
Rica ederim.Normal şartlarda döllenmeden/yumurtlamadan 14 gün sonra ama şuan belirsiz. En iyisi diğer adeti bekleyin gecikmesi durumumda kan testi yatırırsınız. İçinize sinmiyorsa son ilişkiden 14 15 gün sonra idrar testi yapın evde varsa onda da çıkar ama en sağlıklısı kan.Teşekkür ederim ayrıca reglim bittiği gün de oldu eşim bilmeden yaptı söylediğinizi dikkate alacağım ayrıca kan testi ne zaman vermem gerekiyor
Yaşın küçükse nasıl evlendin? Sevişmeyi biliyon korunmayı da öğren bi zahmet. Regl zamanı ilişki o kadar riskli ki senin için. Hamile kalmışmıyım diye araştıracağına bi dr a git enfeksiyon kapmışmıyım diye sor.Ablacım benim durumumda başına gelmiş olan birisi olur bi şekilde bana cevap verir diye yazdım daha yaşım küçük yeni evliyim kan testi ne zaman yaptırmalıyım bunun için fikriniz var mı gerçekten çıkmazın içindeyim
Bu nasil bir yokluk adetliyken bekleseydiniz bari bu nasil bir igrenclikMerhaba arkadaşlar ben 1 aylık evliyim ve eşim şuan çocuk istemediği için korunuyorduk regl olduğum da kadınlar regl ilken hamile kalmaz diyip ilk gününden 5. Gününe kadar ilişkiye girdik ve her seferinde içime boşaldı son günümde reglimin bittiğiniz bilmiyordu o gün de içime boşaldı hamile kalır mıyım reglim biteli 3 gün oldu
21 yaşındayım daha yolun başında benlik bi problem yok ama eşim şuan daha yeni evli olduğumuz için istemiyorYaşın küçükse nasıl evlendin? Sevişmeyi biliyon korunmayı da öğren bi zahmet. Regl zamanı ilişki o kadar riskli ki senin için. Hamile kalmışmıyım diye araştıracağına bi dr a git enfeksiyon kapmışmıyım diye sor.
Evliysen de çocuk olmasımın bi sakıncası yok. Minareyi çalan kılıfını hazırlar
22 imde evlendim neyin ne olduğunun da gayet farkındaydım . Regl zamanı adama zevk aldıracam diye kendi sağlığından olma. 5 gün de bekleyi versin bi zahmet. Her zaman risk var.21 yaşındayım daha yolun başında benlik bi problem yok ama eşim şuan daha yeni evli olduğumuz için istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?