- 25 Mayıs 2022
- 1
- -1
- Konu Sahibi Anonim Anonim
Arkadaşımla adet günümün 3. Gününde birlikte olduk korunmasız hamile kalır mıyım içime boşalma olmadı ama zevk suyu filan geldiyse merakta kaldım bu arada adetim devam ediyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorunuzla ilgili olmayan birşey sormak istiyorumArkadaşımla adet günümün 3. Gününde birlikte olduk korunmasız hamile kalır mıyım içime boşalma olmadı ama zevk suyu filan geldiyse merakta kaldım bu arada adetim devam ediyor?
Kalamazsın kesinlikleArkadaşımla adet günümün 3. Gününde birlikte olduk korunmasız hamile kalır mıyım içime boşalma olmadı ama zevk suyu filan geldiyse merakta kaldım bu arada adetim devam ediyor?
Hamile kalmazsın ama enfeksiyon yaşarsın. Adetliyken ilişki yaşamak oldukça tehlikeli bir eylemdir. Ayrıca hakkaten tiksinmiyor musunuz o kandan?Arkadaşımla adet günümün 3. Gününde birlikte olduk korunmasız hamile kalır mıyım içime boşalma olmadı ama zevk suyu filan geldiyse merakta kaldım bu arada adetim devam ediyor?
Sağlığınız açısından riskli bir şey yapmışsınız, enfeksiyon kapabilirsiniz. Bunun dışında adetleriniz düzenliyse yumurtlama zamanınız belliyse hamile kalma ihtimaliniz yok denilebilir.Arkadaşımla adet günümün 3. Gününde birlikte olduk korunmasız hamile kalır mıyım içime boşalma olmadı ama zevk suyu filan geldiyse merakta kaldım bu arada adetim devam ediyor?
Ya belki şakır şakır boşalmıyordur 3.günde akıntısı. Bir de yokluk var bacım, sevgili bunlar, her zaman buluşamıyorlarsa fırsat bulunca dayanamamışlardırHamile kalmazsın ama enfeksiyon yaşarsın. Adetliyken ilişki yaşamak oldukça tehlikeli bir eylemdir. Ayrıca hakkaten tiksinmiyor musunuz o kandan?
Ay sürtünselerdi ya bi de o tayfa var ya sevgilimle sürtündük, vajina girişi kesinlikle olmadı, çarşaftan hamile kalır mıyımcılar o soru burası için mükemmel olurduYa belki şakır şakır boşalmıyordur 3.günde akıntısı. Bir de yokluk var bacım, sevgili bunlar, her zaman buluşamıyorlarsa fırsat bulunca dayanamamışlardır
Zor yoktur imkansız zaman alır siz her regl döneminde ilişki yaşarsan neden olmasın bu konunuz bana rahmetli haydar dümene sorulan soruları akla getirdi sizinkiyle yarışmasa da biri aynen şu şekilde diyordu prezervatif yoktu çorap geçirip ilişki yaptık sevgilim hamile kalır mı beyin yakan sorular online hayır şimdi haydar dümen de rahmetli oldu kime soracaz diye düşünmüyor değil insanArkadaşımla adet günümün 3. Gününde birlikte olduk korunmasız hamile kalır mıyım içime boşalma olmadı ama zevk suyu filan geldiyse merakta kaldım bu arada adetim devam ediyor?
Esra ezmeci var şimdi beyin yakan sorulardaZor yoktur imkansız zaman alır siz her regl döneminde ilişki yaşarsan neden olmasın bu konunuz bana rahmetli haydar dümene sorulan soruları akla getirdi sizinkiyle yarışmasa da biri aynen şu şekilde diyordu prezervatif yoktu çorap geçirip ilişki yaptık sevgilim hamile kalır mı beyin yakan sorular online hayır şimdi haydar dümen de rahmetli oldu kime soracaz diye düşünmüyor değil insan
sevgilisi bile yok yokluğu, arkadaşmış bunlarYa belki şakır şakır boşalmıyordur 3.günde akıntısı. Bir de yokluk var bacım, sevgili bunlar, her zaman buluşamıyorlarsa fırsat bulunca dayanamamışlardır
Ona yapılan itirafları ben ağzım açık okuyorumEsra ezmeci var şimdi beyin yakan sorularda