Regl dönemi ve eski sevgili

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
6.752
17.648
27
Arkadaşlar konunun yeri burası mı bilmiyorum ama benim için bi dert olduğu için buraya yazdım garip gelebilir ama regl öncesi cinsel isteğim çok fazla artıyor daha önce böyle bi deneyimim olmadı ve bu dönemde isteğim eski sevgilime karşı oluyo. Aşırı sıkıntı çekiyorum bunu azaltmak için napabilirim önerebileceğiniz bitkisel bi şeyler var mı?

Benim de öyle oluyor hatta bazen o şekilde anlıyorum aa regl olacağım diye.

Hiç bir şey kullanmadım, zaten birkaç güne geçiyor ama zordur bilirim :KK53:

Benim de öyle oluyor hatta bazen o şekilde anlıyorum aa regl olacağım diye.

Hiç bir şey kullanmadım, zaten birkaç güne geçiyor ama zordur bilirim :KK53:
Sıkıntım eski sevgilime karşı olması. Moralim bozuluyo resmen başka bi şey düşünemiyorum gidip yazıcam sinirden defol aklımdan diye başıma ağrı girdi

Sıkıntım eski sevgilime karşı olması. Moralim bozuluyo resmen başka bi şey düşünemiyorum gidip yazıcam sinirden defol aklımdan diye başıma ağrı girdi
Hayatınızda en son o olduysa ona yönelik olması normal.
Benim de aklımdan kimler kimler geçiyor keşke yanımda olsaydı diye :KK70: Her an telefonu elime alıp birine bir şey yazacak potansiyelde oluyorum da neyse ki regl sonrasını düşünüp tutuyorum kendimi.

Aklınızı dağıtmaya bakın veya isteğinizi tatmin edin, yapacak başka şey yok.

Normal evet hatta regl dönemindeyken olması da normal. Aman eski sevgiliyi arayım falan demeyin de bu süreçlerde ehehe, hassas meseleler. İlaç falan bilmiyorum ancak yeni birinden hoşlanmaya başladığınızda isteğiniz diğerine doğru kayar, merak etmeyin.

Ben se regl dönemine girmeden bi hafta önce isteksiz olurum ama tam regldeyken dah istekli.. bence regl in kötülüğü bu :KK70:

Regl öncesi yoğun seks isteği normal. Ama bence boşuna eski sevgiliyle iletişim kurmayın kendi kendinizi keşfetmeye adayın bu dönemi. Mesela açın reddit'i aklınıza gelebilecek her kategori için ayrı ayrı gifler var. Görsel sevmiyorsanız kamu hizmeti olarak erotik asmr seslendirmeleri yapan tok sesli centilmenler var. Var oğlu var. İlla ten tene değecek diyorsanız o 'uyudun mu' mesajı atılacak ama başka çare yok.

X