• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl dönemi istek artması🥴

Ruzgaressede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
88
66
88
Hanımlar benim regl zamanım düzensiz 40 50 günü buluyor yapısalmıymış neymiş bunun konuyla alakası neyse😂 gelelim asıl meseleye regl dönemim gelince aşırı derecede eşimi arzuluyorum ama bitince adamdan uzaklaşıyorum eşim keşke hep o dönemdeki gibi olsan diyor bende anlam veremiyorum kendime benim gibi olan varmı yada regl dönemim bitincede aynı şekilde kalmam için öneriniz var mı adamcağızıma yazık oluyo😂

Hanımlar benim regl zamanım düzensiz 40 50 günü buluyor yapısalmıymış neymiş bunun konuyla alakası neyse😂 gelelim asıl meseleye regl dönemim gelince aşırı derecede eşimi arzuluyorum ama bitince adamdan uzaklaşıyorum eşim keşke hep o dönemdeki gibi olsan diyor bende anlam veremiyorum kendime benim gibi olan varmı yada regl dönemim bitincede aynı şekilde kalmam için öneriniz var mı adamcağızıma yazık oluyo😂
Benimde aynen öyle oluyo

Regl zamanı olmasın ne güzel 1 hafta önce artsın tadını çıkaralım ama yok ozaman oluo ortalık 56 adam git normal zamanda kıçını dön yat şimdi yılış dio haklı tahrik oluo ama olduyla kalıo:rolleyes:
Sahsen benim doneme girecegim hafta artiyor ya bende mi tuhaflik var ki regldan bi hafta önce. :KK70:

Regl döneminde hormonlar tavan yapınca haliyle istekte artıyor çok normal. Bir çok kadında böyledir hormonlardan dolayı.

Bende genelde öyleyim eşimde aynısını diyo ;)

regl dönemi aynı hayvanlardaki gibi kızgınlık dönemi canım .
geçiyo gidiyo.
takma kafana biz insanızz her kızgınlıkta önümüze gelenle yapaydık ..........

Napalım herseferinde 10 gün sabretcek yapacak bişi yok :confused:
Aynen öyle vala ayıptır demesi nisanliyken böyle degildim evlendim böyle oldum nedense 🙄

Back
X